Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Волтерс: „Слушао сам о Звезди од Нуркића, Квинсија Милера, Јокића…“

Фото: "Моцартспорт"

Нови плејмејкер Црвене звезде Нејт Волтерс слетео је вечерас на београдски аеродром.

“Драго ми је што сам дошао у Звезду, играћу Евролигу…. Чуо сам много о навијачима, једва чекам да играм пред њима. Нисам изненађен овакво добрим дочеком, доживео сам исто и у Турској“, рекао је наш нови плеј на аеродрому а преноси „Моцартспорт“.

Волтерс је истакао да је гледао Звезду претходне сезоне.

“Нисам гледао Звезду ове сезоне, али јесам прошле. Разговарао сам са Нуркићем и Јокићем, рекли су ми да ће то бити сјајно искуство. Велики сам радник, играч посвећен тиму. Познајем и Квинсија Милера и он ми је рекао све најбоље о Звезди.“

(ФОТО: Моцартспорт)

Повезане вести

4 comments

dejo окт 25, 2016 at 20:35

Dobro dosao u KK Crvena Zvezda pa da doneses dosta radosti KK Crvena Zvezda Voltersu

Reply
Kowalski11000 окт 25, 2016 at 06:20

Dobro došao, żelimo ti da se što pre uklopiš i pokažeš pun potencijal. Ps. Cirbes nije došao u CZ prošle sezone. Prošle sezone Čovićeva pojačanja su bila Tompson, Mekel, Sofo.

Reply
Bata окт 24, 2016 at 21:31

Siguran sam da ce biti pravo pojacanje .Iz fudbalskog kluba bi trebalo da se ugledaju na Covica .Covic godisnje dovede 2-3 pojacanja ( prosle godine Miler i Cirbec ) koja su stvarno pojacanja a ovi iz f.k. dovedu 10-15 novih igraca godisnje od kojih mozda vrede 1-2 .

Reply
Marko окт 25, 2016 at 17:32

Da ali u kosarci igra 5 igraca dok u fudbalu igra 11, u kosarci sa sve izmenama tim moze da ima 12 igraca dok u fudbalu mozes imati 18….

Reply

Leave a Comment