Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезди од УЕФА паре за нови терен!

Европска кућа фудбала уплатиће на рачун Суперлиге готово 700.000 евра за развој омладинског фудбала и сређивање инфрастуктуре.

Највећи део тог новца лећи ће на рачун нашег клуба како би се санирао терен за утакмице репрезентације Србије. Црвена звезда би требало да добије 140.000 евра за ову намену, те још 24.000 евра за омладинску школу, као и сваки клуб Суперлиге.

Подсетимо, пре неколико година, док је на челу ФСС био Томислав Караџић, српска кућа фудбала је финансирала сређивање терена Партизана како би наша репрезентација своје утакмице играла на том стадиону.

Повезане вести

2 comments

dejo окт 25, 2016 at 20:42

Mislim da ne bi posle ovoga trebalo pricat protiv UEFE nista upravo Crvene Zvezde ,nego ja mislim da su najveci problem tzv navijaca vodje delije ,da Crvena Zvezda ima svog gazdu vjerujem da bi ponu drugacije stanje bilo naprimjer Rusa ,sadasnji sponzor Gasprom da kupi Crvenu Zvezdu ili jaka Kineska kompanija

Reply
Goran окт 25, 2016 at 15:54

A grobari se ponadali da ce UEFA da nas izbaci u 4 ligu kad oni nam grade stadion au ovo ce da dotuce mnoge grobinjose ovo im je kao grom iz vedra pa u rebra hahaha…

Reply

Leave a Comment