Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Божовић најавио: Милошевић и Луковић против БСК-а!

Звезда ове среде наставља свој поход у Купу Србије. У осмини финала црвено-бели ће на свом терену сутра, 26. октобра, са почетком од 16 часова дочекати екипу БСК-а.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић изнео је своја очекивања пред овај меч.

Један од циљева наше екипе је да освоји Куп. Претходно искуство показује да треба да будемо опрезни јер смо прошле године елиминаси од Борца, пре две године смо такође испали у осмини финала тако да неће бити лако. Свака екипа има велике амбиције да оствари неки запажени резултат у Купу. Ово је такмичење у којем нема исправке, али надам се да ћемо бити бољи и да ћемо победити на свом терену. Све осим наше победе била би катастрофа – рекао је Божовић.

Миодраг Божовић говорио је о сутрашњем ривалу.

Гледао сам их на утакмици против Мачве, познајем њихову екипу зато што у својим редовима имају неколико играча који су тренирали са нама. Иличић и Маринковић су били са нама на припремама у Словенији, Јокић и Жерађанин су поникли у Звезди. Њихов најбољи играч је Трипковић, снажан је и добар у скоку тако да ће представљати опасност. Игра против Звезде је велики мотив свим нашим бившим играчима и сигурно ће пружити свој максимум, али, без немре да неког увредим, да су бољи остали би овде.

Против БСК-а шансу ће добити и двојица играча која нису забележила завидну минутажу у досадашњем првенству.

Осим Канге сви играчи су здрави. Од првог минута ће играти Андрија Луковић и Стефан Милошевић. Желим да дам шансу играчима који нису имали велику минутажу. Они су млади и талентовани фудбалери који заслужују прилику у оваквим утакмицама, мада права шанса је тек када одиграју неколико мечева у континуитету. Не можете после једне утакмице да кажете да ли је то то. Са друге стране, тешко је и свима пружити прилику. Што се тиче Илића, на његовом месту је конкуренција оштра. Хуго ће сигурно играти, а ту су и Орландић и Сикимић тако да је тешко да он сада добије шансу, али сигурно да ћемо покушати и њега до краја сезоне да уклопимо у тим. Неизвесна је и позиција голмана. Манојловић има мали проблем са мишићем, осетио је бол на загревању у Суботици. Видећемо да ли ће бити потребе да га Супић или Кахриман замене.

Искусни стратег осврнуо се на претходни првенствени меч у Суботици.

Терен у Суботици нас је приморао да играмо брзо. Било је тешко играчима јер је терен страшно нераван, зато је било много дугих лопти и транзиције. Радује ме што смо играли добро и што смо створили доста шанси, иако нисмо победили. Неки пишу да смо били успавани, али ја сам задовољан оним што смо приказали – закључио је Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

neso окт 26, 2016 at 11:20

deo vidi se da poznajes fudbal i stalno dajes mnoge dobre predloge u ovom sajtu ja se slazem sa tobom ja mislim koliko poznajem fudbal za sve odlucuje fizicka pripremlenost i naj bitno kondicija ekipa zvezde cetriest pet minuta bilo u kom smeru ili stranu ne moze i nema snagu da igra bar cetriest pet minuta u istom ritmu da mele ekipu kao ranije generacije zvezde mislim ne gresim ali ako gresim kao zvezdasi imate pravo da me korizete pozdrav od nesa

Reply
Mississauga окт 26, 2016 at 02:56

Ja ne znam zasto ovaj covek svaki dan izlazi pred „medije“?
Valjda umislio da mu to bolje ide od trenerskog posla ?

Reply
neso окт 26, 2016 at 11:13

ma daj budi bar malo inteligentan on je taj koji ce da odjucuje da sastavlja tim da odluci o taktiku da da konferencije za stampu valda nisi mislio 100 posto i da cekas to da radi zvezdin ekonom stole ili redari zvezdinog stadiona

Reply
dejo окт 25, 2016 at 20:15

Treneru Crvene Zvezde treba da znas da Crvena Zvezda mora da igra na gol vise al ne nikako sa preskakanjem sredine terena ,jednostavno svaka linija Crvene Zvezde treneru Crvene Zvezde mora da obavlja profesionalno svoj dio posla ,treneru Crvene Zvezde ne smije da igra Crvena Zvezda samo preko jedne strane nego treba da igra uzajamno sa obije strane da napada naravno kroz sredinu al moraju da funkcijonisu obije strane Crvene Zvezde treneru Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment