Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Утисци дебитаната

У утакмици против БСК-а из Борче, двојица фудбалера одиграла су први званичан меч у црвено-белом дресу.

Летошње појачање из Спартака Стефан Милошевић након неколико месеци вредног тренирања добио је прилику да дебитује на позицији левог бека.

Драго ми је због прилике коју сам добио јер дуго нисам забележио наступ на званичној утакмици. Не могу да кажем да сам задовољан својом партијом, али није било ни лоше, с обзиром на то да дуго нисам играо. У прво полувреме смо ушли помало млако, не могу да кажем да смо потценили прпотивника, али нисмо добро отворили утакмицу. У наставку смо дали гас, појачали и то се исплатило. Кад сам ја изашао дали смо три гола, можда је до мене – нашалио се Милошевић и додао:

Надам се да ћу добијати шансу и даље јер је заслужујем. Можда не баш у наредној утакмици, али у будућности свакако, јер напорно радим и тренирам – каже Милошевић.

Свој први наступ за Црвену звезду забележио је и млади Лука Аџић.

Остварио ми се дечачки сан, о овоме сам сањао када сам почео да тренирам. Ја сам Звездино дете и желим да се захвалим стручном штабу на указаном поверењу. Надам се да ћемо освојити Куп, дуплу круну такође. Драго ми је што сам дебитовао баш на дан када смо победили. Нисам играо много, али борио сам се и желео сам да помогнем екипи. Дуго сам у Звезди, овај дан дуго чекам и зато сам растерећен, нисам осећао притисак. И даље ћу вредно радити и чекаћу своју шансу и у првенству – рекао је осамнаестогодишњи фудбалер.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

LA[K]I окт 27, 2016 at 22:26

Adzica jos ozbiljno nismo videli, a Milosevic je bio jako jako slab. Ipak treba da dobija sansu i u prvenstvu (bar sa klupe). Odavno nije igrao zvanican mec, trebace mu malo vremena da se vrati u formu. Treba Lukovic forsirati. Decko ubija! Babunski se primecuje samo kad se ubrza ritam igre. Vidi se da je Barsina skola. Nazalost mi smo skoro celu utakmicu igrali neku mrtvu igru pa nije imao mnogo prostora. Sve kad se sabere imamo dobre mlade igrace. Treba videti i Avramovskog, Vucicevica i Ilica. Imaju i oni dosta da pokazu. Takodje i Micel da se vrati sa pozajmice iz OFK-e, i da igra prvi tim. Nebi bilo lose da dovedemo Marasa iz Rada, pa da ih stavimo u tandem.

Reply

Leave a Comment