Moja Crvena Zvezda
ВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Луковић: Посебно важна победа

Звезда је обезбедила пласман у четвртфинале Купа Србије победом над БСК-ом из Борче. Посебно расположен на терену је био млади Андрија Луковић.

– Ово је била веома тешка и битна утамица за нас. Звезди није ишло у Купу у последњих неколико сезона тако да је за нас било јако важно да премостимо ову препреку. Нисмо ушли на прави начин у меч, имали смо мало конкретних шанси на почетку. У другом полувремену смо пронашли своју игру и у последњих двадесетак минута постигли три гола. Могли смо и више тако да сматрам да смо заслужено прошли даље – рекао је млади везиста.

Луковић је имао два одлична ударца која су затресла стативу Богдановићевог гола.

– Боље би било да је од две стативе бар једна ушла у гол, али мораћу да будем стрпљив и голови ће доћи. Код поготка који је постигао Срнић може и асистенција да ми се упише. Свака победа ми значи за самопоуздање. Стварно ми је најбитније да смо прошли даље, без обзира на то какав је лични учинак. Окрећемо се првенству, имамо још две утакмице до паузе. Најважније нам је да освојимо шест бодова и да мирни одемо на одмор – поручио је Луковић.

Повезане вести

Leave a Comment