Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сарадња клуба и Евролиге све јача

КК Црвена звезда мтс изражава велико задовољство резултатима посете првог човека Евролиге Ђордија Бертомеуа Београду и нашем клубу, као и учвршћивањем сарадње између Евролиге и КК Црвена звезда мтс.

Први човек Евролиге Ђорди Бертомеу био је током уторка и среде гост Београда и КК Црвена звезда мтс, а повод за нову посету били су закључење уговора од домаћинству Ф4 Евролиге 2018. године у српској престоници и утакмица 3. кола Евролиге између КК Црвена звезда мтс и Барселона Ласа.

Након изузетно успешне посете Београду, друге у последњих 6 месеци, КК Црвена звезда мтс жели још једном и овим путем да се захвали Евролиги и првом човеку те организације на доследности и изузетно блиском партнерском односу, који је донео много добрих ствари за промоцију српске клупске кошарке, Србије и Београда.

Током дводневне посете Београду, и након потписивања уговора о организацији Фајнал Фора, челник Евролиге је желео да се упозна и са местом где је југословенска и српска кошарка правила „прве кораке” у својој богатој историји, па се господин Бертомеу обрео и у просторијама КК Црвена звезда на Малом Калемегдану, а након тога су по протоколу на радном ручку са администацијом клуба и на утакмии у „Комбанк Арени” где је Ђорди Бертомеу био специални гост председника КК Црвена звезда мтс, договарани даљи кораци око учвршћивања изузетно успешне сарадње Евролиге и КК Црвена звезда мтс.

Осим утакмица Евролиге, КК Црвена звезда мтс током зиме организоваће поново и квалификациони јуниорски турнир Евролиге, а сарадњу која траје већ годинама и први човек Евролиге је током свог говора у Скупштини града Београда и у разговору са српским медијима једноставно окаратерисао.

У Црвеној звезди, која нам је много помогла и око потписивања овог уговора о организацији Фајнал Фор а 2018 у Београду, смо пронашли правог и поузданог партнера Евролиге…

Први човек Евролиге је приликом одласка из Београда добио позив да поново у скоријој будућности, буде гост КК Црвена звезда мтс и Србије.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment