Moja Crvena Zvezda
ВажноЗанимљивостиМоја Црвена звездаНајновијеСпортско ДруштвоУтисак недеље

Звездана!

Звездана

Пас је човеков најбољи пријатељ. Сваки дан се уверавамо у ту истиниту чињеницу.

Пре неколико дана мешанац је потражио помоћ. Сам је пронашао пут до просторија СД Црвена звезда, где су га запослени у Спортском друштву прихватили. Легендарни Ненад Перуничић је још једном доказао да се легенда не постаје само на терену, па се побринуо да добије своје скровиште, да га прегледа и ветеринар, а затим и да сазнамо да је женка. И добила је име – Звездана.

Сазнали смо да је стара око три недеље, а као и сваки пас прва је да пожели добродошлицу у наш дом. Најмлађи су добили најбоље и најискреније друштво, позитивну енергију пред тренинге.

Ако вас пут доведе до нашег кућног прага, Звездана ће вас прва поздравити и наздравити осмехом. Поздравите и ви нашег домаћина.

Има нешто у Звезди чему ни човеков најбољи пријатељ не може да одоли.

zvezdana_27102016_000201

Повезане вести

1 comment

dejo нов 7, 2016 at 19:34

Sve sto ste ovdje napisali slazem se sa vama autoru teksta MCZ i jos jednom svaka cast na lijepom gestu veoma humanom Nenada Perunicica legendarnog rukometasa i divno je sto su tako nazvali divnu zenku psa jer kao sto rece autor teksta psi su najbolji covjekovi prijatelji a ovaj pas je zasluzio da ima dodatnu paznju jer je i jos lijep a i ja imam svog psa mjesanca 🙂

Reply

Leave a Comment