Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Вања Вучићевић дефинитивно Звездин

Спор око младог нападача Вање Вучићевића је окончан у његову корист и он ће моћи да игра за Црвену звезду.

Арбитражни суд ФСС је након неколико месеци спора пресудио у корист младог аса, те су на тај начин отклоњене све административне препреке да Вања Вучићевић заигра у црвено-белом дресу. Уједно показало се да је наш клуб радио исправно и по прописима када је ангажовао младог нападача.

Вања Вучићевић је у Маракани промовисан 22. јуна када је потписао четворогодишњи уговор са Црвеном звездом. Али је његов дотадашњи клуб, Чукарички, решио да оспори тај уговор и тужио наш клуб Дисциплинској комисији ФСС. Истовремено Вучићевић је тужио Чукарички Арбитражном суду и добио позитивну пресуду. Тиме је и тужба Чукаричког изгубила било какво правно утемељење што значи да Вучићевић има право наступа за наш тим.

Пресрећан сам што се све коначно завршило. Нестрпљиво сам чекао епилог спора и драго ми је да ћу коначно моћи да заиграм за Звезду – поручио је Вучићевић.

Он ће до краја сезоне играти за омладинску селекцију нашег клуба како би што пре надокандио дуг период неиграња.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dejo нов 1, 2016 at 23:15

Dobrodosao ti nama Vanja u Crvenu Zvezdu pa dako sledece sezone kad prodjes pripreme sa Crvenom Zvezdom sa tobom Vanja bude igrala Crvena Zvezda kvalifikacije za LS pa da se plasira u LS i da tamo napravi uspjeh a to bi bio produzetak Evropskih takmicenja a to je LE

Reply
CIGANIN 74 нов 1, 2016 at 19:02

Vanja je jedino pravo pojacanje u prelaznom roku,za visinu od 190cm ima fenomenalnu tehniku,jak na lopti,ume da je sacuva,da izdribla…odlicnu levu nogu ima,opasan u prekidima i u 16m i van njega,moze da deluje i po levoj strani i centralno..prvi strelac omladinske lige prosle sezone je bio a i u ovoj ima pravo nastupa za omladince,sto ce mu otvoriti vrata prvog tima od leta i gde ce sasvim siguran sam dokazati da je najvece nase pojacanje bio u ovogodisnjem letnjem prelaznom roku

Reply

Leave a Comment