Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ново дружење са ђацима

Фудбалери Црвене зведе су овог петка, 4. новембра, обрадовали ђаке из Основне школе „Филип Филиповић“ која се налази на Вождовцу.

Фудбалски клуб Црвена звезда већ четвртом посетом основним школама у низу показује да брине о својим најмлађим навијачима, као и да жели да подигне свест деце о важности бављења спортом.

Андрију Луковића и Славољуба Срнића дочекала је сала испуњена ђацима који су с нестрпљењем ишчекивали да упознају своје миљенике. Двојица првотимаца поделили су мноштво аутограма, дружили се и фотографисали са малим Звездашима. Такође, клуб је за све ђаке припремио црвено-беле поклоне како би им овај сусрет остао у што лепшем сећању.

Клуб се овом приликом захваљује запосленима у ОШ „Филип Филиповић“ који су омогућили свим ученицима, као и фудбалерима, да уживају у данашњем сусрету.

Један од повода овог лепог дружење био је и промоција акције „Ђачки југ“. Ова акција омогућава свим ђацима, ученицима основних и средњих школа, да Црвену звезду гледају бесплатно сваки пут када се утакмица одиграва на стадиону „Рајко Митић“. Њима је уз ђачку књижицу обезбеђен бесплатан улаз на јужну трибину нашег стадиона.

Црвена звезда ће и у будућности у оквиру акције „Ђачки југ“ посећивати основне школе са жељом да код садашњих и будућих Звездаша пробуди љубав према фудбалу и жељу за праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment