Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Сикимић: Као да сам одиграо две утакмице

Једини погодак на утакмици против Борца постигао је Предраг Сикимић. Звездин шпиц истиче да је данашњи меч један од најтежих од почетка сезоне.

Јако је било тешко данас, осећам се као да сам две утакмице одиграо, толико сам се уморио. Очекивали смо да ће бити овако, само смо размишљали о томе да дамо гол и узмемо три бода. Терен је био претежак. Борац је екипа која по квалитету не заслужује да буде на последњем месту. Као и сваки тим против нас, и Чачани су били силно мотивисани, али то нас није спречило да данас тријумфујемо – рекао је Звездин шпиц.

Сикимићу је данашњи погодак седми у првенству чиме се изједначио на првом месту на листи стрелаца са Хугом Виеиром.

Срнић је подигао главу када је требало, одлично ми је центрирао и тако је дошао овај победоносни гол. Сваком поготку се радујем, а ових неколико последњих ми посебно значе јер су одлучујући.

Звездин шпиц и у наредна два кола очекује подједнако тешка гостовања.

Пре ове утакмице сам рекао да ако успемо на сва три везана гостовања да победимо постаћемо сигурно јесењи прваци. Очекујем да ћемо се и у Крушевцу и у Горњем Милановцу намучити као данас, да ће се екипе већи део утакмице бранити. Навикли смо да готово сви играју тако против нас и на нама је да се прилагодимо. Сад ћемо искористити паузу да се одморимо и да се што боље припремимо за предстојеће изазове – закључио је Сикимић.

Повезане вести

5 comments

momons нов 7, 2016 at 00:55

Dovesti po svaku cenu Marasa i Lutovca iz Rada,Petra Bojica iz Cuke i desnog beka Marka Gobeljica iz Krusevca.Uz naravno vec dogovvorenog Vujakliju.
Resiti se Mouche-a i Fibel-a za pocetak…

Reply
dejo нов 6, 2016 at 19:49

Sikimicu ipak pokazijes da si odlican za uslove Srpske al ne zamjeri ti nisi za Evopske meceve sto se Crvene Zvezde tice ,licno moje misljenje je da treba da Crvena Zvezda igra sa dva spica najbolje bi bilo da Crvena Zvezda ima dva nova spica koja ce da budu brza stranca crnca iz Africkih zemalja znaci forsirat ovu zadnju formaciju 4 -4 – 2 protiv Borca sto je Crvena Zvezda igrala na stadonu Borca u Cacku

Reply
Goran нов 6, 2016 at 14:10

To je zato sto trcis bolje od vecine mladjih igraca i trudis se a teren njiva zestoka za posadititi kukuruz ili nogu sjebati za nista drugo nije…Svaka cast Sikima a onima sto su te pluvali i osporavali neka je na cast u zadnje 2 utakmice nam donese 6 bodova a i u jos nekoliko utakmica u toku sezone,znaci da nije bilo tvojih golova sada bi gledali u ledja i Vosi i Partizanu a mozda i Radnickom…Samo cepaj dalje matori zabodi jos 15ak komada do kraja..

Reply
mirko savic prijedor нов 6, 2016 at 11:41

igrac sa ugovorom od 30-tak hiljada evra je pruzio ove sezone vise nego svi ovi jadni stranci od 300-400 hiljada. Eto kako smo prelazni rok odradili. Ko bi rekao da ce produzetak ugovora sa Sikimom biti nase najvece pojacanje. Igrao ili bio na klupi uvijek je isti. Skroman a pozrtvovan. Svaka cast. Sikima je zvezdin Aduriz. Sto stariji to bolji!

Reply
Vuja NBG нов 6, 2016 at 10:51

Svaka tebi čast,daješ primer ovim mlađim kilavim igračima.

Reply

Leave a Comment