Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Верујем у своје момке и победу

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић и првотимац Марко Гудурић пред 32. АБА лига дерби са екипом Партизан НИС.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак од 21 сат екипу Партизана НИС у 32. градском дербију који се игра у регионалном такмичењу.

Пред овај меч, који црвено-бели дочекују са скором 7-0, али који представља и увод у нову изузетно тешку серију утакмица, тренер Дејан Радоњић изнео је своја очекивања пред нови дуел са „вечитим ривалом“.

Очекује нас први меч против екипе Партизана НИС, дуел који увек има посебну драж и тежину. Наш ривал у понедељак је одлично почео сезону, били су чак у ситуацији да дочекају дерби без пораза. Одлично састављен тим, са пуно добрих и искусних играча, што се посебно види по решењима која су имали у неизвесним завршницама. Наша жеља је да будемо бољи у овој утакмици и верујем да имамо и квалитета и капацитете да то и остваримо. Наш ривал је имао 5 дана да се припреми за ову утакмицу, ми нешто мање, али верујем у моје момке и да можемо до победе.

Са друге стране првотимац Марко Гудурић такође очекује тежак меч.

Још један дерби који је као и увек неизвестан дуел, против Партизана који је одлично почео сезону. Тако је било у прошлости, тако је и данас. Ми улазимо у нову серију тешких утакмица, која почиње у понедељак, па се наставља у Казању, Загребу, Бамбергу… Ипак, без обзира на све то, желимо да дођемо до вредних бодова, јер је АБА лига наш приоритет и у овој сезони.

Утакмица КК Црвена звезда мтс – КК Партизан НИС игра се у понедељак у 21 сат уз директан пренос на другом каналау ТВ „Аренаспорт“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

zemunac1976 нов 7, 2016 at 22:47

vidi se po upisima,koliko se razumes u basket…al na tvoju zalost u junu ce opet biti Kalemegdan….

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 7, 2016 at 00:09

ZEMUNAC,AKO TI NEŠTO OD ONOG ŠTO SAM NAPISAO NIJE JASNO, MENI JE TEBE ŽAO. ZADRŽI SVOJE MIŠLJENJE ZA SEBE, SUMNJAM DA ZNAŠ PRAVILA KOŠARKE,ZATO SA TOBOM NEĆU POLEMISATI.VREME ĆE POKAZATI KO JE BIO U PRAVU A ŠUT KARTU SMRADONJIĆU DAĆU I JA I SVI MI KOJI MISLIMO DOBRO CRVENOJ ZVEZDI I KOJI SMO ZA DOLAZAK SAŠE OBRADOVIĆA A PROTIV OVE BUDALETINE.

Reply
zemunac1976 нов 6, 2016 at 22:10

ti ces nekom davati sut kartu hahahahahaha Igracima i Deji puna podrska

Reply
zemunac1976 нов 6, 2016 at 22:08

đole smaras vise,pises sastave a na kraju nista ne napises…ako ti se nesvidja,nemoj gledati

Reply
delije h.novi нов 6, 2016 at 16:52

samo jako do pobjede momcine, a od Gudure očekujemo dominaciju!!! vi ste ponos čitavog sportskog društva!!!

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 6, 2016 at 16:24

ZBOG ČEGA SVAKU UTAKMICU POČINJE MITROVIĆ, KOJI JE NULA IGRAČ, ZBOG KOJEG STALNO KREĆEMO IZ MINUSA OD 10 POENA USLED ČEGA SE IGRAČI ISKIDAJU DOK STIGNU MINUS ? ZAŠTO NE POČNEŠ UTAKMICU PETORKOM: JOVIĆ, LAZIĆ, SIMONOVIĆ, BJELICA, KUZMIĆ ? ZBOG ČEGA NIKAD NE POKUŠAVAŠ DA U STARTU NAPRAVIMO MI 10-15 POENA PLUSA I DA IH KROZ ROTACIJU PODIŽEMO ILI ODRŽAVAMO ? ZAŠTO DAJEŠ TOLIKU SLOBODU GUDURIĆU KOJI DOBIJE JEDAN MEČ PA IZGUBI PET ? ZAŠTO SIMANIĆ UOPŠTE NE IGRA ? ZAŠTO TOLIKO INSISTIRAŠ NA UNUTRAŠNJOJ IGRI,MOŽDA NISI PRIMETIO ZIRBES JE OTIŠAO ? VOLTERS MORA VIŠE DA IGRA, U PRVOM MEČU U ATINI ODIGRAO JE ODLIČNO, ČIM JE UŠAO U TVOJE ZAMISLI IZGUBIO SE POTPUNO. PUSTI LJUDE DA IGRAJU,KAD GOD SMO IGRALI BEZ TVOJIH GLUPIH KOMBINACIJA,SA PUNO ŠUTEVA SPOLJA,GLATKO SMO DOBIJALI MEČEVE. PROTIV FRANJEVACA RECEPT ZA POBEDU JE DA MITROVIĆ NE BUDE NI NA KLUPI,DA POKUŠAMO DA U STARTU NAPRAVIMO 10 POENA RAZLIKE,DA AKO TO URADIMO, ROTIRAŠ VIŠE IGRAČA, VOLTERSA,SIMANIĆA,DŽENKINSA,DANGUBIĆA. AKO BUDEMO IGRALI NA NAČIN NA KOJI IGRAMO ZADNJIH PAR MEČEVA IZGUBIĆEMO I OD OVIH MIŠEVA,A ONDA TI SLEDI ŠUT KARTA.AKO NE OD ČOVIĆA,ONDA OD NAVIJAČA SIGURNO.

Reply

Leave a Comment