Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Шест медаља за црвено-беле у Кикинди

Из Кикинде, са међународног традиционалног турнира Звездин подмладак се враћа са шест вредних медаља.

У конкуренцији најбољих младих џудиста из Румуније, Мађарске, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Македоније и домаћина Србије позлатили су се Никола Ћировић (полетарац, до 46 кг) и Сара Ружичић (мл. пионир, преко 63 кг). Вицешампионско звање припало је Ани Ђекић (ст. пионир, до 63 кг). Бронзаним медаљама окитили су се Лука Бранковић (полетарац, до 38 кг), Вукашин Гачић (млађи пионир, до 38 кг), Катарина Јочић (старији пионир, преко 63 кг).

На турниру у Кикинди снаге су одмерили и они такмичари који су у Звездином школи тек почели са стицањем знања. Један од важних сегмената је свакако и искуство које се стиче само на такмичењима. Честитао бих свим освајачима медаља а посебно бих издвојио Николу Ћировића који је и на овом турниру бриљирао и још једном нас обрадовао златним одличјем. Посебну похвалу заслужила је и Сара Ружичић која је са три фантастична ипона била најбоља у најтежој категорији – истакао је Давор Колунџић,тренер ЏК Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

keo nha cai дец 24, 2018 at 10:23

Leonardo lived in their own measured rhythm, try
to cared about the quality of his paintings completely ignoring some time it requires to complete the task.
After the Bourbon Restoration, because the trial participant of
Louis XVI, David was lacking his civil right and property, and was forced to leave his homeland to be in in Brussels where David
also completed many works, and lastly died inside a strange
land. Matisse also took over as the king
from the Fauvism and was famous in the art circle.

Reply

Leave a Comment