Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Млађе категорије – Голеаде против Чукаричког

У недељу, 6. новембра, Омладинци и Кадети Црвене звезде састали су се на Бановом брду са вршњацима из Чукаричког, и умало забележили двоструку победу. Ипак, голом у 90. минуту, Кадети Чукаричког успели су да освоје бод.

Омладинци: Чукарички – Црвена звезда 3:4 (0:1)

Судија: Новак Симовић (Нови Сад)
Стрелци: Шарић у 72′ и 77′ и Милојевић у 90′ за Чукарички, а Аџић у 44′, Романић у 50′ и 83′ и Рачић у 80′ за Црвену звезду.
Жути картони: Шарић, Милојевић (Чукарички), Аџић, Пејовић (Црвена звезда)

Чукарички: Ћулибрк, Радић (од 70′ Ристивојевић), Зорић (од 84′ Бајић), Величковић, Прељевић (од 57′ Шошевић), М. Илић, Ђорђевић, Милојевић, С. Илић (од 71′ Петровић), Мехмедовић (од 73′ Лазић), Шарић (од 84′ Килибарда).

Црвена звезда: Савић, Перић (од 90′ Максић), Терзић, Пејовић, Ракић, Рачић (од 86′ Пузић), Цветковић (од 70′ Станојев), Николић (од 88′ Михајловић), Илић, Аџић (од 85′ Јокић), Романић (од 90′ Крстић).

Црвена звезда је у дербију 15.кола Омладинске лиге, била боља од Чукаричког, прошлогодишњег првака – 4:3. Спектакуларан фудбал на Бановом брду зачинили су мајсторским головима Лука Аџић и Урош Рачић, док је најбољи стрелац тима Лазар Романић два пута погодио мрежу Чукаричког. Све је почело индивидуалним остварењем Луке Аџића, који је у суботу био на клупи првог тима. Капитен Црвене звезде је у слалому нанизао неколико играча Чукаричког и потом послужио Романића за лагану егзекуцију. Црвено-бели су до полувремена имали два гола вишка. Опет је Аџић био креатор. Овог пута је погодио из слободног ударца.Али домаћини су изједначили резултат, међутим против одличног везног реда црвено-белих нису могли па су Рачић и опет Романић отклонили све дилеме.

Кадети: Чукарички – Црвена звезда 3:3 (0:1)

Судија: Дејан Трифковић (Београд)
Стрелци: Марковић у 54′, Никчевић у 68′ и Терзић у 90′ за Чукарички, а Шикањић у 25′ и 80′ и Савић у 59′ за Црвену звезду.
Жути картони: Илић, Марковић (Чукарички), Аћимовић, Сантрач, Јанковић, Шикањић (Црвена звезда)

Чукарички: Караџић, Илић, Каменовић (од 83′ Митровић), Ивановић, Бакић, Антић, Терзић, Вукићевић (од 79′ Фратровић), Марковић, Никчевић (од 69′ Петровић), Марков.

Црвена звезда: Гордић, Костић (од 46′ И. Илић), Конатар, Ј. Илић (од 55′ Босић), Јанковић, Ераковић, Бркић, Сантрач (од 73′ Гаврић), Шикањић (од 87′ Купусовић), Аћимовић, Савић (од 89′ Добриловић).

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

dejo нов 7, 2016 at 20:13

Jedno veliko bravo za djecu Crvene Zvezde pa da ogromni broj od vas zaigra u seniorskom timu Crvene Zvezde ,upravo Crvene Zvezde napravite Crvenu Zvezdu B to treba da bude filijala kao sto ove komsije imaju svoju teleoptik ,recimo evo predloga neka Crvena Zvezda B trenira i igra na jednom terenu iza stadiona seniorskog tima Crvene Zvezde moze da se pita gradonacelnik posto Crvena Zvezda ima svoj stadion da dobije negdje mjesto da se napravi jos terena oko glavnog stadina Crvene Zvezde za mladje kategorije Crvene Zvezde jer to je sve potrebno upravo Crvene Zvezde Terzicu i presednice Mijailovicu obadvoje morate to da napravite zbog Crvene Zvezde ako se misli sto da ne stagniraju djeca zato mora da se napravi ono za svijetlu buducnost Crvene Zvezde

Reply
Vuja NBG нов 7, 2016 at 11:12

Čestitke deco.

Reply
maxmasina11 нов 7, 2016 at 09:20

Kad ovaj lupi glupost da igraju bolje nego prvi tim 😀 Znas li ti na koliko fizickih nivoa je to ispod, u ovom timu omladinaca jedino koliko toliko fizicki spremni za prvi tim su Adzic i Racic, koje Grof polako uvodi i daje im minute. To je jedini ispravan pristup

Reply
SVE PJANO21 нов 7, 2016 at 08:20

Bolje igraju nego prvi tim. Ne zbog 4 gola, nego su stvarno imali dobre akcije, dobro trče (nije im loš teren kao prvom timu), igra je povezana.

Reply

Leave a Comment