Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Кобиљски: Квалитет и упорност одлучили

Одбојкаши Црвене звезде нису крили емоције након великог преокрета и победе над Селвером из Талина у 2. колу Лиге шампиона.

Коректор Александар Гмитровић захвалио се публици на сјајној подршци.

Пубилика је у одговарајућем броју дошла на Бањицу, надам се да ће и на домаћим такмичењима наставити овако да нас подржава јер мислим да смо после свега заслужили. Кључ победе је био у томе што ни у једном тренутку нисмо посустајали, што нисмо пали у главама и што смо много желели ову победу – истакао је Гмитровић.

Примач сервиса Александар Шкрбић поручује да црвено-бели могу до групне фазе елитног европског клупског такмичења.

Мислим да имамо велике домете и да ћемо показати много. Наравно, нећемо стати на овоме. Спремни смо за двомеч са Аркасом, па ко зна. Што се тиче утакмице против Селвера била је сјајна и за играње и за гледање. Дали смо све од севе и мислим да се то видело на терену – рекао је Шкрбић.

Упорност црвено-белих је на крају одлучила победника, сматра тренер Црвене звезде Драган Кобиљски.

У две утакмице смо одриграли 11 сетова и у том последњем смо успели да победимо. Одлучила је једна лопта, мало више квалитета на нашој страни и упорност. Ни једног момента нисмо дигли руке од реванш утакмице и то нам се исплатило и вратило јер настављамо причу у Лиги шампиона. Јасно нам је колико је наш наредни противник јак, али нам је исто тако врло јасно шта желимо – закључио је Кобиљски.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo нов 7, 2016 at 19:38

Sve cestitke odbojkasima Crvene Zvezde mene su licno odusevili ,inace sam ih gledao na TV Sport klub ,samo neka nastave tako odbojkasi Crvene Zvezde u nove pobjede 🙂

Reply

Leave a Comment