Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Голманизација #2 – још успешнија!

Пројекат Омладинске школе ФК Црвена звезда који је понео име „Голманизација“, ако је судити по интересовању малишана, у потпуности је успео!

Дебитантску „Голманизацију“ која је одржана током прве недеље октобра посетило је близу 30 дечака, што је одличан број, ако је судити по задовољним изјавама координатора свих тренера голмана у Омладинској школи и носиоца програма УЕФА „А“ лиценце за тренере голмана у ФСС Душана Гашића. Ипак, како време пролази, овај пројекат расте.

У понедељак, 07. новембра, одржана је и друга „Голманизација“, и упркос кишном времену, на помоћном терену нашег стадиона окупило се дупло више дечака – скоро 60! И као да је велика конкуренција додатно мотивисала све кандидате, па је на тренингу којем су присустовали готово сви тренери голмана запослени у Црвеној звезди – све прштало. Комисију очекује тежак задатак да изврше селекцију, јер ће дечаци који су се најбоље показали моћи да се упишу у Звездину Омладинску школу. А колико је пројекат успешан, говори и податак да је селективном тренингу присустовали и тренери голмана из табора ривала, и том приликом пренео честитке на доброј идеји и још бољој реализацији.

Трећа по реду „Голманизација“ одржаће се у понедељак, 05. децембра 2016. године, а Црвена звезда још једном позива дечаке да се одазову и дођу са опремом на селективни тренинг.

Упорност је врлина, а за дрес Црвене звезде вреди бити упоран.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment