Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда – Карпош ипак у понедељак

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграће меч 10. кола АБА лиге са екипом Карпош Соколи у понедељак 21. новембра уместо планиране недеље.

Нови формат Евролиге донео је огроман број утакмица кошаркашима Црвене звезде мтс. Црвено-бели ће само до краја новембра месеца одиграти још седам мечева, а ништа мање напорно неће бити ни у децембру. Наиме, у последњем месецу у 2016. години Звезда ће одиграти чак 10 мечева у 25 дана. Први са Жалгирисом 2. децембра у Београду, а последњи 27. децембра у престоници Србије са актуелним освајачем Евролиге московским ЦСКА.

Пренатрпан календар морао је да донесе и одређене измене. Црвено-бели кошаркаши имају три меча у периоду од седам дана, а на том путу ће морати да превале огромну километражу на релацији Београд-Москва-Казањ-Москва-Загреб-Бамберг-Београд. С тога, термин одигравања меча са екипом Карпош Соколи померен је за један дан па ће се уместо првобитног термина 20. новембра од 18 часова, Звезда и Македонци састати у понедељак 21. новембра од 18 часова. Треба истаћи да ће кошаркаши Црвене звезде мтс само три дана касније играти меч у Истанбулу против Анадолу Ефеса.

Паклени распоред, препун окршаја са самим кремом европске кошарке се наставља. С тога, Звездаши, знате шта је ваш задатак. Подржите Црвену звезду у свим изазовима и дајте црвено-белим кошаркашима ветар у леђа какав само ви знате. Дворане „Комбанк арена“ и „Александар Николић“ морају бити целе црвено-беле.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment