Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Меч са Цибоном у недељу у 21

Звезда водила цео меч, Уникс победио

Утакмица 9.кола АБА лиге са Цибоном у Загребу играће се у недељу од 21 сат. Екипа у понедељак у 9 часова лети за Немачку на дуел са Бамбергом.

Кошаркаши Црвене звезде мтс требало би да допутује у Београд након тродневног пута до Казања и назад, у суботу у 00.15 часова летом из Москве, а меч 9.кола АБА лиге између КК Цибона и КК Црвена звезда мтс одиграће се у недељу од 21 сат у дворани „Дражен Петровић“

Екипа ће по повратку у Београд само преспавати, и освежити се пред пут аутобусом у Загреб,који је планиран у суботу око 15 часова.

Након одигране утакмице у недељу увече у Загребу, црвено-бела експедиција у понедељак у 9 часова из Загреба лети за Немачку, где КК Црвена звезда мтс у уторак очекује меч 7.кола Евролиге против Бамберга. Повратак у Београд планиран је за среду, а меч 8.кола Евролиге са „Емпорио Арманијем“ игра се у четвртак од 19 часова.

Меч у Загребу играће се са закашњењем од 26 сати, јер по пропозицијама АБА лиге, сви заостали мечеви из прве фазе такмичења, морају бити одиграни до почетка друге фазе и 14.кола које је на програму већ половином децембра. У том периоду слободних термина за одигравање ове утакмице нема.

Повезане вести

Leave a Comment