Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гроф има три понуде, ако оде, наследник већ познат?

Према информацијама које долазе из Русије, Миодраг Божовић има неколико одличних и пре свега уносних понуда за наставак каријере.

Клубови из Емирата, Кине и Катара спремни су да издвоје потребне суме новца да би у своје редове довели шефа струке нашег клуба, пишу руски медији.

Према истим изворима, наследник је познат. Наиме, шеф струке Спартака из Суботице, Андреј Чернишов, добио би прилику да каријеру настави у највећем клубу на овим просторима.

Чернишов је имао богату каријеру, бранио је боје Динама, Спартака, Штурма, ПАОК-а и многих других клубова, а био је и репрезентативац Русије. Као тренер водио је младу репрезентацију Русије, Спартак из Москве, Динамо Тбилиси и многе друге пре доласка у Србију.

Какво је ваше мишљење, да ли је Чернишов право решење за Звезду у случају да Божовић одлучи у неком тренутку да напусти клуб?

 

Повезане вести

32 comments

Dejan нов 13, 2016 at 21:56

Prosinecki, vrati seeee!!!

Reply
dejo нов 13, 2016 at 19:42

Jedini spas je Privatizacija Crvene Zvezde pa da Gasprom kupi Crvenu Zvezdu uz to da Crvena Zvezda sadasnji stadion se srusi pa da na istoj lokaciji Crvena Zvezda dobije novi stadion uz to da se naprave pomocni tereni za Zvezdu B i Zvezdine kategorije a i Gasprom je genaralni sponzor Crvene Zvezde sto se tice trenera posle ovog to treba odlucit gore

Reply
Dejan нов 13, 2016 at 17:16

Grofe ostani! Pravi zvezdaši su uz tebe!

Reply
pedja нов 13, 2016 at 12:38

PROSINECKOG MI TREBAMO,POSLE GROFA!!!!!!!!

Reply
pedja нов 13, 2016 at 12:37

prosinecki,to je sto mi hocemo!!!!!!!

Reply
pajce нов 12, 2016 at 18:42

Ako se secate i Pizona smo promenili a bili smo prvi pa 7 godina nismo videli titulu

Reply
Mississauga нов 12, 2016 at 17:11

Nadam se da te ponude zaista postoje a ne kao u slucaju Smradonje gde je Covic lzmisljao ponude da bi pokazao navijacima da doticni vredi.
Ali nije dovoljno da samo on ode , mora i Terza i Rao,…

Reply
CIGANIN 74 нов 12, 2016 at 16:43

Uprava,tacnije Terza verovatno je u razgovoru sa jos par fudbalskih kompetentnih „progledao“ i uvideo da Grof nije taj i da mu je prosla sezona maximum

Navijaci a i javnost su vec krajem leta uvideli da se sa Grofom mora rastati jer igra,igraci,ceo kadar nije stagnirao nego nazadovao,pozicije istumbane,igra nedefinisana(nepostojeca),bez taktickih finesa,bez uvezbanih prekida,bez osmisljenih akcija gde su se osvajali bodovi iskljucivo na indivindualni neki kvalitet i zbog ocajne konkurencije u ligi,gde se u jedinoj jacoj,znacajnijoj utakmici(derbiju)nije sutnulo na gol!

Svaki igrac je nesiguran,bez samopouzdanja a oni sto su nesto i pokazali prosle sezone sad su kao sto sam vec napisao stagnirali pod Grofom a vecina i nazadovala..

Bodove nam donosili istroseni igraci tipa Andjelkovic,Sikimic i koji NIKAD nece napredovati tipa Orlandic i to je najbolji dokaz da u blatu u kom nam pliva Klub najbolje su se snasli oni koji su se citavu karijeru koprcali u fudbalskom blatu jer za bolje nisu a oni koji bi trebalo da zare i pale svojim kvalitetom kao sto su Plavsic,Ristic,Babunski,Ruiz,Donald potonuli su zajedno u to blato za koje je iskljucivo strucni Stab na celu sa Grofom kriv…Huga ne spominjem jer je ugovor u pitanju,mada posto je Grofov igrac onda i za tu „ugovor situaciju“je najodgovorniji Grof

Zbog svega navedenog ne vidim razlog da se vec na zimu rastanemo sa Grofom a ko ce ga zameniti to mozemo od decembra komentarisati kad budemo sa najozbiljnijim kandidatima upoznati,ovog iz Subotice ne bi komentarisao jer nisam upoznat sa njegovim radom a zelje su mi DJukic,Antic,Paunovic

Reply
DraganKG нов 14, 2016 at 01:31

Ništa ne bih dodao više.

Reply
Zoran napaceni нов 12, 2016 at 15:31

Samo Lalatovic ima one stvari i hrabrosti da pravi i forsira perspektivne igrace makar i po cenu licnog lincovanja. Skidam mu kapu sto nas je spasio i ostavio u zivotu sa svojim pristupom. Doneo nam je slamku spasa napravivsi nekoliko igraca za prodaju. Posle njega Slavisa Stojanovic.

Reply
SVE PJANO21 нов 12, 2016 at 15:13

Nije problem u Božoviću, Terzić sastavlja tim i dovodi igrače sa kojima se tali. Koji god trener da dođe, neće se mnogo promeniti. Zato Terzu oterati, Dekija Stankovića ili Marka Pantelića za sportskog direktora, a Božović će sa takvim ljudima moći da napravi duplo bolju ekipu.

Reply
Mississauga нов 12, 2016 at 17:14

Ne znam kako se do sada nisi uverio u trenerske „kvalitete“ gosp. Bozovica?

Reply
Saša нов 12, 2016 at 14:26

Da li će Grof otići pa ćemo dovoditi drugog trenera ili želimo drugog trenera pa Grof treba da ode ? Čovek je aktuelni trener, a mi već imamo naslednika. Letnji prelazni rok je potpuni promašaj, a Grof ima najveću odgovornost.

Reply
Bata нов 12, 2016 at 14:08

Najveci problem je katastrofalno lose odradjen letnji prelazni rok ( sem Kange , ostalo nula a otisli Grujic,Kataji,Ibanjez ) , sa ovim igracima dobro je i da smo prvi.Sada pamet u glavi i dovoditi proverena pojacanja i davati sansu mladima i nece biti problema .

Reply
Darko нов 12, 2016 at 13:42

Frajer prvo jezik ne zna pa sve ostalo

Reply
maxmasina111 нов 12, 2016 at 12:02

Nemojmo se ni saliti sa ovakvim glupostima

Reply
dejan нов 12, 2016 at 11:56

Ma, lako je naci trenera…nama trebaju fudbaleri….nemamo ih…

Reply
Bata нов 12, 2016 at 11:49

Sa Grofom dominiramo u nasoj ligi ( valjda ce i ove godine titula ) , Spartak je 7-mi na tabeli a sa Lalatovicem nismo mogli ni titulu da osvojimo .Najbolje bi bilo Sinisa Mihajlovic ali je to finansijski nemoguce .Zvezdi treba trener koji ce da osvaja titule i da bude uspesan u Evropi .Zvezdi treba trener koji se vec dokazao rezultatima .

Reply
Lakarijeeee нов 12, 2016 at 12:04

Lalatovic nije imao ekipu kao Grof ili pre njega Slavisa Stojanovic, nemoj zaboraviti da je on stavio Rajkovica od pocetka sezone da brani, pa Ristica, Jovica, Grujica, posle su milioni dosli od prodaje nekih igraca. Nije imao ekipu za titulu, ali je dobar posao obavio, sa proslogodisnjom ekipom i onakvim partizanom i Lalat bi je osvojio sigurno.

Reply
Bata нов 12, 2016 at 12:46

Ja bih se pre odlucio za bivseg selektora orlova Radomira Antica , mozda je i Muslin propustena prilika , ne bih mnogo eksperimentisao sa mladim trenerima bez nekih rezultata .

Reply
zvezdaš нов 12, 2016 at 14:40

Antica kao prvo rešenje!

Reply
Lakarijeeee нов 12, 2016 at 17:23

Antic je grobar to se zna.

LA[K]I нов 12, 2016 at 11:38

Cernisov uz Lalatovica najbolji trener superlige!

Reply
Lakarijeeee нов 12, 2016 at 11:05

Treba dobro paziti sa izborom sledeceg trenera. Dzabe nam dobra ekipa, ako dodje neki Kratko Ostanic gotovi smo za narednih 10 godina. Ne deluje mi ovaj rus pouzdano. Ja bih licno voleo Lalata, ali to je nemoguce jer su se posvadjali sa njim.

Reply
Vuja NBG нов 12, 2016 at 10:27

Зимой Чернышов может сменить Божовича в «Црвене Звезде»
По информации «Спортфакта», российский специалист Андрей Чернышов, тренирующий «Спартак» из Суботицы, во время зимнего трансферного окна может возглавить другой сербский клуб – «Црвену Звезду».
Дело в том, что главный тренер столичный команды Миодраг Божович, прекрасно знакомый российской публике по работе c «Амкаром», «Динамо», «Москвой», «Ростовом» и «Локомотивом», имеет предложения из Китая, ОАЭ и Катара. В случае его ухода главный претендент на вакантное место – Чернышов. 48-летний тренер в прошлом году возглавил «Спартак» и спас команду от вылета из элитного дивизиона. В текущем сезоне его команда уверенно располагается в середине турнирной таблицы.

Кстати, встреча «Спартака» и «Црвены Звезды» в первом круге закончилась вничью (1:1).

Reply
pera нов 12, 2016 at 10:27

Ako Grof ode na zimu onda Zvezdu treba da preuzme Rajevac. Kakvi bre Černjišovi. Zvezda se i razlikuje od Partizana po tome što ima izuzetnog trenera koji zna šta radi. Jedino pravo rešenje je Rajevac da razdrma učmalost i da napravi konkurentan tim pre svega od domaćih igrača i popuni to sa dva tri stranca. Od sadašnjih igrača Donald,Ruiz i Babunski zadovoljavaju kriterijum stranca u timu. Rekonstruisati tim i krenuti da se pravi i igra i ekipa za kvalifikacije na leto. Mormo imati dva brza i snalažljiva špica za razliku odd sadašnjih koji su statični i demode u ekipi. Pohvalno je od Terze što je u ovoj sezoni doveo masu klinaca koji mogu da napredduju i donesu timu ali oni pre svega treba da igraju a poredd ovih od 30 i kusur sede na klupi. Ulažite u razvoj klinaca vratiće to klubu sigurno.

Reply
Realno нов 12, 2016 at 12:00

Ruiz zadovoljava?Ti decko,ocigledno nemas pojma o fudbalu.Ruiz je najgori stranac uz Fibela u nasem klubu.

Reply
Vuja NBG нов 12, 2016 at 10:19

Idi i ne okreći se sine.

Reply
Loki нов 12, 2016 at 10:11

Je li ovo neko trik pitanje? Kakav Cernisov? Koje su ovo gluposti?

Reply
Kaktuscar Drugi нов 12, 2016 at 10:02

Sjajan trener. prošle sezone peeporodio Spartak. Igra napadački fudbal, možda nije bolji od Grofa, ali atraktivnijeg je stila svakako.

Reply
Pedja нов 12, 2016 at 11:11

I ja mislim da je dobar, Spartak je bio pred ispadanjem iz lige i od kada im je ovaj dosao bukvalno ih preporodio, a ima i lepu biografiju, samo je pitanje da li pored ovoliko mladih i dobrih igraca mora da igraju Sikimic, Orlandic, Lukovic, Andjelkovic i slicni… Najbolje se pokazalo na primeru Manojlovica da mladima treba dati sansu, znam da ce sad neki reci da Sikimic daje golove, ali te golove bi svako dao jer su servirani na tacni, Hugo je umeo sam sebi da stvori sansu, da prodje po 3-4 igraca i Zvezdi takav napadac treba, ne neko drvo od 1,9 metra koje ne moze ni odbranu bilo kog zonasa da predribla… Joveljic se oporavlja, onaj mali iz Cukarickog dobio abitrazu, tu je i Ilic koji je bio na Novom Zelandu, pa i Romanic, treba dati sansu mladima jer ce uneti zivahnost i prodrmati ekipu, a ovo sto sam nabrojao su samo napadaci

Reply
Pedja нов 12, 2016 at 11:12

arbitrazu*

Reply

Leave a Comment