Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Виеира одлази у јануару, мењају га чак двојица, стиже и десни бек!

Уго

Португалац Хуго Виеира напустиће Црвену звезду након годину и по дана и прећи у један кинески клуб, пише „Журнал“.

Наиме, он има тренутно две одличне понуде из Кине и одлучио је да прихвати једну, а нашем клубу, обзиром да би до трансфера требало да дође у јануару, припашће обештећење за Португалца јер му актуелни уговор истиче у јуну 2017. године.

Замене су спремне, пише даље „Журнал“. Немања Милић из Спартака и Срђан Вујаклија из чачанског Борца су наводно већ капарисани за зимски прелазни рок. Довођење два искусна и прекаљена нападача у ситуацији када су у клубу још и Сикимић, Орландић и Илић имплицира да ће се Звезда засигурно на зиму растати са бар једним од поменутих а са друге стране, поставља се озбиљно питање, на којем од поменутих би Звезда у будућности, осим мадог Илића који и не игра, могла да заради и напада Лигу шампиона?

Даље, „Моцартспорт“ пише да је Звезда заинтересована за младог репрезентативца из редова Бордоа, Милана Гајића, који би требало да појача конкуренцију на десном боку и доведе до растанка са Петковићем или Цветковићем.

Гајић је под уговором са „жирондинцима“ до 2020. године те је питање какав договор би наш клуб могао да издејствује са Французима. Ипак, треба имати у виду и да Гајић не наступа за први тим што свакако никоме не одговора.

Децембар се ближи а приче о трансферима се тек захуктавају. Видећемо хоће ли руководство клуба донети неке боље одлуке у односу на претходна два прелазна рока када се, треба признати, много грешило.

Повезане вести

4 comments

niko bitan нов 15, 2016 at 21:42

toliko klinaca u zvezdi, oni dovode starce, kako ne vide sta je bilo sa grujom pa da tako poguraju i ostale nekad me iritiraju ovakvi potezi

Reply
Estrella Roja нов 15, 2016 at 17:14

Vieiru ne mogu da menjaju prosečni igrači iz naše bedne lige, posebno ne oni koji su blizu 3 banke i nisu do sada ostvarili ništa značajnije u svojim bednim karijerama. Više me plaši vest iz istog izvora, u koga inače nemam poverenje, da odlazi Babunski. To bi tek bio potez epohalne gluposti. Sve u svemu Zvezda je od Evrope svakim danom sve udaljenija, a ovi ljudi koji vode klub nemaju snage niti ideje da nešto promene. Lažni grof je najveće razočaranje, bar za nas koji smo ga podržavali.

Reply
LA[K]I нов 15, 2016 at 15:21

Sikimic, Orlandic, Vucicevic, Ilic, Joveljic i Vujaklija su igraci koji igraju na Hugovoj poziciji, a koji su igraci naseg klub. Zato se pitam sa kojim razlogom se dovodi propali talenat Nemanja Milic na toj poziciji. Zar nije bolje pustiti Vucicevica, Joveljica ili Ilica da pokazu svoj talenat. Ovaj Milic za 8 godina „profesionalne“ karijere nije odmakao dalje od Srbije. Sto se desnog beka tice svidja mi se ideja oko dovodjenja Gajica iz Bordoa pa makar kao pozajmljenog igraca, ali opet ja bih na kraju sezone kontaktirao i Ninkova kome tada istice ugovor sa Tuluzom. Milislim jos da bi trebalo dovesti Marasa iz Rada i vratiti Micela sa pozajmice pa njih dvojicu u stoperski tandem.

Reply
pera нов 15, 2016 at 12:58

Tako je Zvezda mora da pokupi što više zlatnih orlića. Što se mene tiče Orlandić je odavno završena priča. Konkurencija mladjih igrača će doneti kvalitet. Plavšić, Babunski, Ristić, Račić, mali Luković su budućnost kluba. To su igrači koji moraju da ostanu ostali pogotovo stranci nisu najbitniji.

Reply

Leave a Comment