Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

(НЕ)очекивано: Након Виеире, познато је ко одлази следећи?

Након најављеног одласка Хуга Виеире, изгледа да је познато ко ће бити следећи фудбалер који ће напустити Звезду у зимском прелазном року.

Наиме, како пишу македонски медији, незадовољан малом минутажом код Миодрага Божовића Давид Бабунски ће потражити нову средину.

Талентовани плејмејкер и изданак Барселонине школе фудбала одиграо је свега 13 утакмица за наш клуб за годину дана, али никада није провео на терену свих 90 минута, па је тако или улазио као резерва или био замењен током дугог полувремена.

За Бабунског су интересовање показали загребачки Динамо и љубљанска Олимпија.

Какво је Ваше мишљење, да ли је Бабунски заслужио да добије већу прилику у црвено-белом дресу?

Повезане вести

20 comments

milan matic нов 16, 2016 at 17:11

citam komentare vase i svi ovi sto pljuju grofu su grobari jadni covek ima rezultate i on odredjuje ko igra i nema sta da se komentarise tu,jer lako je biti kriticar a tesko trener zvezde i grujic nije dobijao sansu kod lalatovica pa sta treba da pljukemo lalu

Reply
andrija____ нов 15, 2016 at 20:59

Dovesti u transfer roku Za.odbranu Lazica koji je sa orlicima u EP ili JOVANOVICA

Reply
Zvezdas od 1958-e нов 15, 2016 at 19:46

Ако на један тас ваге ставимо Бабунског, а на други Божовића и Раосављевића, онда је дефинитивно квалитетнија страна Бабунског. Ја на стадион више не идем, докле год су у Звезди ова два преваранта. А што се тиче њихових успеха, погледајте колико нас коштају та звучна имена која су дошла и како играју. Моја покојна баба би остварила овакве резултате са овим играчима у домаћим такмичењима. Тамо где је било важно, тамо се видело шта знају. Умало да испаднемо од оних са Малте. А ову двојицу наравно да боли што је један играч за њих академик по образовању и начитаности, па ајде да га се решимо. Као убаце га 10 минута на једној од 10 утакмица и и онда причају видите да не зна ништа. Кад се само сетим да сам скакао од среће кад је потврдио долазак у Звезду лажни Гроф и после јесењег дела, већ нас видео у ЛШ или макар ЛЕ, сад би себи ноге одсекао због тога. Срамота и брука. Да има и мало господштине у њему, сам би отишао и повео ову несрећу Блажу са собом.

Reply
CIGANIN 74 нов 15, 2016 at 18:40

Cim neka vest ima preko 1000 pregleda i vise komentara koji se odnose kriticki (opravdano) prema situaciji u FK nema dezurnih „branitelja“ koji kao po komandi deluju i predstavljaju nam u komentarima idealnu situaciju gde Grofu pruzaju bezrezervnu podrsku a sve nas koji ne vidimo ni malo ruzicastu situaciju u klubu predstavljaju za „bolesnike“,“grobare““botove“itd itd…

Sto se Babunskog tice jos jedan ocajni potez prouzrokovan Grofovim odnosom prema njemu,ko se nije uverio na ove kasicica sanse o kvalitetima Babunskog taj malo zna o fudbalu,decko ima osecaj za igru,jak na lopti,odlicnog suta ,odlicnog postavljanja ,koje mu pomaze da deluje u oba pravca,cita igru,vidi sve,jak na nogama a minus(mali)brzina koja zbog njegovih ostalih karakteristika i nije problem,nas tehnicki potkovan igrac broj 1!
Babunskog se tako lako odreci,bez prave pruzene sanse(bez 4,5 utakmica za redom)je ne samo los,ocajan potez nego i zabrinjavajuci,jer ako se ovo ispostavi kao tacna vest i on ode na zimu onda definitivno klub nezna gde bije,tacnije Grof!

Djurdjevic zbog nekih „nesporazuma“nije dosao,Viera zbog „ugovora“ odlazi Babunski zbog „nezadovoljstva“ na izlaznim vratima…a u svemu Grof glavni i odgovorni

Hocu da verujem se da ce razum preovladati i da ce Babunski dobiti PRAVU sansu na prolece i da ce u NASEM klubu pokazati koliko moze i vredi

Reply
Loki нов 15, 2016 at 19:47

Pod broj 1: Grofu je trenerski posao sporedna stvar…čovek se bavi menadzerisanjem i to nekih bašibozluka iz Mordavije i migrantskog kampa u Presevu. Ja sam malo starija garda navijaca i tvrdim da u Zvedi nikada, ali nikada, nisu igrali veci fudbalski Šabani(a bilo ih je…nije da nije) od Fibela, Mouce, Ruiza i Kange(ovaj Kanga je zapravo najveca prevara i olos… „povredjen“ na svakih 15 dana, na Facebook nam salje sliku iz Pariza sa stakama, a ovde lekari kazu da je lakse povredjen…na zagrevanju demonstrira kako ima „dugu loptu“, sve ukupno odigrao dobro 16 i po minuta).A to su sve Bozovicevi igraci na kojima je on insistirao!!! I dao im da igraju u seriji, taman da nas Fibel i Kanga izbace iz Evrope, da Mouce za tri meseca ne uspe da sutne loptu u okvir gola, da Ruiza cekamo i on nam se oduzio sa dva gola i jednim cenarsutom u 15 utakmica….Jezivo, ali stvarno…
Pod broj 2: ja ne znam kako igra Babunski…Momak nije vezao dve utakmice… Trener mu otvoreno stavlja do znanja da bas i ne racuna na njega. I normalno je da momak onda zeli da ide…tamo gde ce igrati i moci da se dokaze.

Reply
Samo razmisljam нов 15, 2016 at 17:38

Kaze “ stari zvezdas Lune“ I treba da ode,trenutno nema mesta u startnoj postavi? !“
Pa zato sto tako razmisljamo, tako nam i jeste. A sledece godine?? Za dve godine kada bude izrastao u fudbalercinu, plakacemo za njim.

Reply
Estrella Roja нов 15, 2016 at 17:36

Babunski je po potencijalu najbolji Zvezdin igrač. Možda je problem u komunikaciji između njega i retorički inferiornog trenera. Teško je pohvatati terminologiju mladog Makedonca koji se usuđuje da čita ozbiljniju literaturu od tabloida i panegirika iz sportske štampe koju preferira lažni grof. Zvezda je krenula u regresivnu fazu, funkcioneri i stručni štab nisu dorasli svom poslu pa proteruju najbolje igrače poput Babunskog i Vieire. Najava dolaska violiniste i izvesnog Milića (nije od Mačve nego iz Bačke) kao igrača koji treba da budu ofanzivni potencijal je nonsens. Produžiti ugovor Portugalcu i Makedoncu, pa makar rasprodali sve ostale igrače. Božovića poslati…biću fin, nije on za Zvezdu!

Reply
Rasha нов 15, 2016 at 17:29

Pogresna odluka, pokazace vreme koliko su pogresili, ali ovo ne bi bila jedina greska kluba … Katastrofa je sto klub zbog ne slaganja Bozovica nije doveo Djurdjevica koji je na kraju zavrsio u fkp … A ima toga jos >:(

Reply
Matija нов 15, 2016 at 17:10

Pre bi se zahvalio Grofu na saradnji nego Babunskom ,… Babunski da bude vodja ekipe (domaca „deca“) pod „dirigentskom palicom“ Vladimira Petrovica Pizona !!

Reply
LA[K]I нов 15, 2016 at 16:50

Bitno je da propali talenat Milic dolazi, ko je*e Babunskog. Siguran sam da ce Babunski iz Dinama (najverovatnije) napraviti dobar transfer u neki veliki evropski klub. A mi cemo kao po navici da pisemo ovda „a nama nije valjo“.

Reply
maxmasina88 нов 15, 2016 at 16:49

Babunski nista nije pokazao. Realno je da ode. Zauzima mesto stranca, bolje da neki nas klinac bude ubacen u rotaciju

Reply
LA[K]I нов 15, 2016 at 23:41

Pa kako ce da se pokaze kad decko jos nije odigrao celu utakmicu ove sezone? Zbog takvog razmiljana smo i dosli do ovde gde jesmo.

Reply
Banja Luka нов 16, 2016 at 00:05

A ko mu je dao šansu da pokaže šta zna?Ovaj nazovi trener!

Reply
Saša нов 15, 2016 at 16:39

Već vidim kako će Mamić za dve godine da ga proda za 15 miliona. Jaoj nama !

Reply
Stari Zvezdaš Lune нов 15, 2016 at 16:22

Mali Babunski nije iskoristio šansu. Ulazio je u igru i mislim da je imao dovoljno vremena da pokaže bar nešto. Uz to, trener prati njegov razvoj i na prijateljskim utakmicama, na treninzima i sl. Mislim da, trenutno, nema mesta u prvoj postavi.

Reply
Saša нов 15, 2016 at 16:38

A kako bi tebi bilo da dobijaš šansu „na kašičicu“ i da zbog toga imaš pritisak da ne smeš da pogrešiš ? Babunski je pokazao da ima smisla i da zna fudbal, ali bez stalne minutaže nije mogao da napravi kontinuitet dobrih igara.

Reply
Cinco нов 15, 2016 at 17:46

koja sansa bre covece…nije mu dao da odigra ni jedna tekma 90 min,ulazio je sa klupe 15-20 min,kakva sansa za dokazivanje vidis tu,zar nisi procitao tekst gore i jel uopste pratis zvezdu?!!!

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга нов 15, 2016 at 15:54

Велика грешка тзв. Грофа је што потцењивао квалитете Бабунског, а што је истовремено форсирао тзв. црногорски фудбалски клан. Неким играчима је безброј пута указивао шансе који уопште нису заслужили да носе Звездин дрес! Гроф ће као и неки рећи – „Па шта, Звезда је прва“! Тачно, али била bi велика срамота да у овакво слабој лиги није прва.

Reply
dux нов 15, 2016 at 15:49

Bruka i sramota ako ode Babunski,dečko nije dbio pošteno šansu..njemu treba kontinuitet..deluje mi kao da se svaka njegova slabija patrija gledala pod posebnom lupom..a kad igraš pod pritiskom da ne pogrešiš onda tu nema vajde..totalno sam razočaran a za Vijeiru nemam reči,ako je već bilo planirano da se proda zašto to nije urađeno letos za 1,2 miliona ovako ni 500k ne možemo da uzmemo…u čačku se igra sa dva špica i umesto Huga na terenu onaj panj Orlandić koji zauzima mesto stranca povrh svega…užas i strava šta se radi…

Reply
Marjan нов 15, 2016 at 15:44

Naravno da je trebao da dobije vecu sansu jer ima potencijala

Reply

Leave a Comment