Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоТенис

Тенисери Звезде шампиони Србије

Тенисери Црвене звезде одбранили су шампионску титулу пошто су тријумфовали на Финалном турниру одржаном на теренима ТЦ Новак у Београду.

Црвено-бели су првог дана такмичења савладали ТК Таж резултатом 5:0, да би другог дана такмичења савладали и екипу ТК Вајт Стар са 4:1. У трећем мечу ТК Таж је савладао ТК Вајт Стар са 5:0.

Резултати:
ТК Црвена звезда – ТК Таж 5:0
Петровић – Димитријевић 6:2, 6:4
Вучић – Арсић 6:1, 6:2
Бјелица – Благојевић 6:2, 6:0
Илић – Михаиловић 6:2, 6:2
Даскаловић – Радовановић 6:0, 6:2

ТК Црвена звезда – ТК Вајт Стар 4:1
Петровић – Митић 1:0 (предаја Петровића)
Вучић – Стакић 6:0, 6:2
Илић – Сикимић 6:0, 6:0
Бућан – Требјешанин 6:0, 6:1
Војиновић – Ристић 6:1, 7:5

Шампиони Србије су: Данило Петровић, Илија Вучић, Иван Бјелица, Лука Илић, Алекса Даскаловић, Алекса Бућан, Лазар Војиновић, Миљан Зекић и Никола Алексић. Тренери: Слободан Војновић и Владимир Крстић.

Ово је тенисерима Црвене звезде 22. титула шампиона државе у исотрији.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Goran нов 17, 2016 at 09:37

Bravo SAMPIONI! Nesto ne vidim da se mediji u Srbiji potrgase da pisu o ovoj dominaciji Zvezde zadnjih godina…Vec deveta godina za redom da Zvezda osvaja titulu u muskom tenisu i treca godina za redom da dominiramo u zenskom tenisu…Pa kosarkasi dominiraju trecu godinu za redom…Odbojkasi 5 uzastopnih titula i 4 uzastopna Superkupa…Kao i 4 godine u nizu da vaterpolistkinje Zvezde sve kidaju 4 duple krune…Pa atletika zene 9 uzastopnih titula i 4 kupa i 2 uzastopna kupa atleticara…Pa u nekim manjim sportovima takodje kao Streljastvo,macevanje,borilacki sportovi itd..Ali se ne pise po portalima o ovim dominacijama puno,a kada je crna sekta iz komsiluka osvajala trofeje pre ove Zvezdine dominacije pisalo je po 100 clanaka dnevno na svim portalima…GAZI IH ZVEZDO SVE JER SI NAJBOLJA SAMO GAZI I DOMINIRAJ!!!

Reply
mmm нов 17, 2016 at 17:28

Svojevremeno je JSD Partizan imao poseban budzet za skolovanje sportskih novinara i fudbalskih i kosarkaskih sudija. Posto su pravi ljubitelji sporta ovo prepoznali doslo je do toga da je vecina navijala za Zvezdine klubove.

Reply

Leave a Comment