Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Давид Бабунски: НЕ ИДЕМ!

Давид Бабунски

Ма то је само новинарска прича. Седео сам код куће, одједном су ми стизале поруке ‘шта је ово?’, ‘да ли је истина?’… Па, није истина, нити сам о томе причао, нити имам намеру да идем. Концентрисан сам само на игру у Звезди. Ако и постоје неке понуде, за које ја стварно нисам чуо, то је у домену мог менаџера и клуба. Ја сам ту по страни„, поручио је Давид Бабунски, а преноси Мондо, по писању Вечерњих Новости.

Претходних дана македонски медији су брујали о одласку Давида Бабунског из Црвене звезде у јануарском прелазном року, на разочарање црвено-белих навијача. Давид Бабунски је по прикључивању екипи након репрезентативних обавеза демантовао натписе и поручио да ће остати у Београду. Помињали су се Динамо из Загреба и Олимпија из Љубљане, где је тренутно његов брат Доријан.

Ситуација није лака, али у клубу кажу да верују у мене, да сам перспектива и да ће ми дати шансу. Када ће то бити, видећемо. Моје је да радим. Недостаје ми континуитет, да повежем пет-шест утакмица, због тога и ниво игре варира„.

Бабунски наводи да је инфраструктура велики проблем.

Најтеже ми је да се навикнем на српске терене, поготово сад кад је зима. Терени су лоши, спречавају развој лиге. Тешко је спустити лопту на земљу, одигравати на прву, игра се често своди у овом периоду на дуге лопте. Штета, јер без улагања у инфраструктуру тешко да ће српска лига моћи да напредује, а има много потенцијала„.

Црвена звезда у суботу (17;00) наставља такмичење и започиње други део у Суперлиги гостовањем у Крушевцу, екипи Напретка.

Повезане вести

4 comments

Црни Грга из Мокрога Луга нов 18, 2016 at 10:21

Тзв. Грофе, да ли си толико тврдоглав или не видиш потенцијал у Бабунском, а сви га други виде. Наравно, да тренер о свему одлучује, али безброј спортских каријера су уништили самоуверени тренери који су сами себе убедили да су они најбољи и да само они све знају. СТРАШНО! Опамети се тзв. Грофе и окани се форсирања црногорских играча и тог клана, јер они нису вредни пажње и немају појма о фудбалу! Не терај инат тзв. Грофе!

Reply
LA[K]I нов 19, 2016 at 00:36

Jovovic je odlican fudbaler. Treba da ga vratimo sa pozajmice i da mu damo ozbiljnu sansu. Sto se Orlandica tice, nije on za nas. Moze u prvenstu, ali u Evropi nema sanse. Takodje pored Babunskog sansu dati i Arvamovskom, Ilicu, Vucicevicu i Andriji Lukovicu.

Reply
LA[K]I нов 17, 2016 at 22:40

Drago mi je kao zvezdasu sto ne ide, ali isto tako mi je kao coveku jako zao sto ne ide, jer ima potencijal koji u Zvezdi ne moze da pokaze, jer mu Grof ne da sansu da sastavi dve utakmice sa punih 90 minuta.

Reply
Dark нов 17, 2016 at 18:21

Valjda ce decko dobiti sansu.

Reply

Leave a Comment