Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Компанија „CRRC“ гост Звезде

ФК Црвена звезда је у петак, 18. новембра, имао част да угости представнике познате кинеске компаније.

Компанија „CRRC“ је светски лидер међу компанија које се баве производњом опреме за шински саобраћај. Има преко 170.000 запослених, а налази се на 256 месту међу 500 највећих компанија на свету. Гости наше земље и нашег клуба били су потпредседник ове компаније, Луо Чонгфу, и његови сарадници, а њих су дочекали председник клуба Светозар Мијаиловић и пословни директор Стефан Пантовић.

У пријатном разговору током којег је кинеској делегацији представљен клуб, донет је закључак да је ово само први корак потенцијалне пословне и спортске сарадње Црвене звезде и компаније „CRRC“, која је уско повезана са спортом и која промовише спорт. Истакнуто је да су добри односи српског и кинеског народа још један велики плус када су будући планови у питању.

Кинеска делегација је у склопу своје посете обишла и клупски музеј, а Црвеној звезди је упућен позив да њени представници посете Кину, односно просторије ове компаније у најмногољуднијој земљи на свету.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

dejo нов 19, 2016 at 19:59

Ka boga vas molim kupite Crvenu Zvezdu ljudi iz Kineske kompanije CRRC jer potreban svjez kapital i koji ce pomoc Crvenoj Zvezdi da bi napredovala jos vise u svim segmentima a ja sam za to da kompanija iz Kine uzme SD Crvene Zvezde citavo

Reply
marcelo нов 19, 2016 at 10:14

i ja sam bio gost pa nikom nista , dok ne daju pare nisu gosti

Reply

Leave a Comment