Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Нинков слободан, може ли Звезда до некадашњег капитена?

Некадашњи десни бек и капитен нашег клуба, Павле Нинков, напустиће након пет и по сезона екипу Тулуза и у јануару променити клуб.

Нинков нема жељену минутажу и жели да пређе у клуб где ће моћи константно да игра. Према писању „Журнала“ за његове услуге заинтересовани су швајцарски прволигаши, Сент Гален и Лугано, међутим, поставља се питање да ли би Звезда сада могла да се умеша и врати некада једног од својих најбољих играча?

Нинков има 31 годину и никако није рекао последњу реч у фудбалу, а познато је да је Миодраг Божовић кубурио са десним бековима целе године и да ће се појачање на тој позицији вероватно тражити у жељи да се тим ојача и спреми за бољи утисак у Европи него претходног лета.

Звезда би тако могла да се знатно појача у јануару а питају се – Божовић и Нинков.

Повезане вести

7 comments

dejo нов 19, 2016 at 20:57

Ajde dodji u Crvenu Zvezdu Ninkovu jer je potreban desni bek Crvenoj Zvezdi i vjerujem da bi mogao dosta pomoc Crvenoj Zvezdi al zavisi isto toliko od toga jel uprava Crvene Zvezde spremna da dovede Ninkova u Crvenu Zvezdu tu prije svega mislim zbog finansija ,puno jaca bi mogla da bude Crvena Zvezda sa dolaskom Ninkova tu prije svega mislim na Evropske utakmice Crvene Zvezde jer je potrebno iskustvo za Evropu

Reply
dux нов 19, 2016 at 14:24

Letos je pričao da bi došao ali nije realno zbog cene…ajde da vidimo sad..kad bude bio slobodan…nego svi oni promene ploču..tsko smo i Lukovića molili dve -tri godine i on dođe na kraju kad ga niko nije hteo…..svi su oni jaki na rečima..ajde Pavle da te vidim sad..

Reply
Pavle нов 19, 2016 at 13:49

Ja bih iskreno voleo da se vrati, moj omiljeni igrac jos od Burzanovica.

Reply
SVE PJANO21 нов 19, 2016 at 13:38

Još je mlad za Zvezdu, nek sačeka bar još godinu-dve, pa onda kod nas. Taman smo razigrali Lukovića i kuma Anđelkovića, sad nam treba neko iskusniji na DB.

Reply
Maki нов 19, 2016 at 14:18

Jel ti ukusan sendvič?

Reply
@maki нов 19, 2016 at 14:50

Pitaj mamu jel joj ukusno bilo sinoć

Reply
Maki нов 19, 2016 at 15:31

Jel to najbolje što si uspeo da smisliš? Pa zar ni 1. razred nisi uspeo da prebaciš? Nadam se zaista da je bar taj sendvič ukusan.

Reply

Leave a Comment