Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Руиз: Гол у правом тренутку

Руиз

Црвена звезда je успешно завршила још једно тешко гостовање. Одлучујући погодак на мечу против Напретка у Крушевцу постигао је Џон Руиз.

– Утакмица је била веома тешка. И пре меча смо знали да ћемо наићи на јак отпор. Напредак се у досадашњем делу првенства показао као јако добра екипа, а свој квалитет показали су и данас. Ипак, ми смо били борбенији, више смо желели победу и на крају смо успели да освојимо три бода – рекао је Руиз.

Звездин крилни нападач истиче да му је гол много подигао самопоуздање.

– Цела екипа изгледала је много боље у другом полувремену. Лично сам се такође боље осећао у других 45 минута. Морам да признам да ми је на почетку утакмице недостајало самопоуздања, али како је време одмицало све је дошло на своје место. Уследио је и погодак, добро сам се снашао у шеснаестерцу и након тога смо сви били растерећенији. Наравно да сам пресрећан због гола, али још више што смо као екипа показали добру игру и освојили три бода. Најбитније је да наставимо са победама и да овај део шампионата завршимо на првом месту – поручио је Руиз.

Повезане вести

14 comments

otpisani101 нов 20, 2016 at 08:55

Ako ce mo posteno da pricamo ,sve sto videsmo dobro od grofa je jesen prosle sezone…tada je igra zvezde licila na nesto…od proleca prosle sezone,do dana danasnjeg je igra ocajna…to je mucenje i bog nas pogleda pa osvojimo nekako bodove i ono sto svakog od nas raduje,zvezda je prva na tabeli…valjda sa ovakvom igrom prvi mozete biti samo u srbiji,cija je liga ispod svake kritike…i onda se neki cude kako se to neki kairat u evropi izivljava nad zvezdom i zasto nam,ma koliko ih pojedinci ovde hvalili prosecne ekipe poput ludogoreca ili sasuolo lice na real madrid…ja sam posle derbija za to da grof ode i da dodje neko bolji…ali se bojim da ce nam se desiti novi pizoni,murinja ili novi kristic,za koje je i ovakav bozovic trenerski genije…

Reply
josif нов 19, 2016 at 21:50

Hvala ti brate za pogodak jer sam ulozio 100 evra na singl 2 na kvotu 1.80.Inace igru grofa“ iz mojkovca nebih da komentarisem.Napredak nas je nadigrao u svim segmentima.Ako smo mi odbili 3 miliona za Ristica od Makabija onda smo ludi.Poletanovica,Orlandica i Srnica nebih da komentarisem.Pozz.MKD

Reply
Aleksandar нов 19, 2016 at 22:40

U kojim nas je to segmentima napredak nadigrao, de obrazlozi nama koji manje poznajemo fudbal strucnjace?

Reply
kastiljo нов 20, 2016 at 00:57

konkretniji,direktniji,agresivniji,sigurniji u predaji lopte…prolazili su kroz nasu sredinu ko da nikoga nema…opet dokazana tvrdnja da je donald bez grujica jedan prosecan igrac,opet dokazano da nasa uprava ne zna da odradi prelazni rok,sacuvan vieira za koga se znalo da nece produziti ugovor kad je dosao nezadovoljan na pripreme,a prodat katai koji nam je nosio igru…kad se podvuce crta,dosta cemo se mi jos nacekati da nam dodje neki novi grujic koji ce da drzi 80% ekipe,da bismo iole licili na ekipu koja je vezala dvadeset i neku pobedu prosle godine.

Reply
Aleksandar нов 20, 2016 at 01:08

Ne bih se slozio sa tobom, imali smo dosta sansi da ih dokrajcimo posebno posle datog gola, mozda su samo pocetkom drugog poluvremena i krajem prvog bili poravnati, ovo ostalo je bilo na nasoj strani, a sanse ubedljivo, mogli smo da pobedimo bar 3:1. I da dodam, ovaj isti napredak je razbio partizan,tako da ne shvatam sta hocete, da ih punimo 5:0, da ne mogu loptu da uzmu? Oni su verov. 3. ekipa u ligi i jedno od najtezih gostovanja gde smo i mi i glodari gubili titule cesto. Budite malo realni.

Reply
goran нов 20, 2016 at 02:33

Čovek je sa razlogom rekao da su bili agresivnij prodorniji…

Na kraju gol u blizi golmanov ugao me tera na sumnju

Suvise providno

Dokle će uprava moci da nam sredjuje pitanje je

Tim nam je kao i trener, jedva prosecan

Vuja NBG нов 20, 2016 at 08:57

Vaše teorije zavere… jedi g…,ali baš sit jedi g…

goran нов 20, 2016 at 09:43

Zaveru je valeta pocela da oktriva, ludogorec je podgrejao a sasuolo raspakovao

I to sa jačim timom jer tu su bili katai i ibanje

Koliko se naš grof zadržao u rusiji? Toliko da iskoristi prva tri meseca besplatne kablovske

Vuja NBG нов 20, 2016 at 10:39

Da igramo loše i da je Grof šarlatan,tačno je,ali lupetaš sa zaverama i puštanjem da to nije normalno.Pa Marko Mišković je premirao igrače kao da smo mu najveći neprijatelji i voleo bi više da pobedi nas nego grobare,zbog starih računa.Nemoj da me nerviraš.

joda023 нов 20, 2016 at 12:49

što se nerviraš, pa on je partizanovac.

Aleksandar нов 20, 2016 at 15:54

Naravno brt, a primetio sam da ih ima dosta u poslednje vreme, ostrvili se na Grofa i to im je jedini cilj. Ja znam jednog grobara ostrascenog i on kad pricamo o fudbalu Bozovica ne ispusta iz usta, smeta mu najvise. Sto je to tako? sta mislite? Hocemo zbog Sikimica,Orlande da smenjujemo trenera koji je na prvom mestu drugu godinu zaredom? secate li se Pizona? jel treba istorija da se ponovi? i tad je bila losa igra a prvo mesto, ode Pizon ode i titula i ne videsmo je 6 god.

Aleksandar нов 20, 2016 at 15:50

Molim administraciju da obrati paznju sta se ovde pise! pisu ladno da smo namestili utakmicu, ovo vise nisu zvezdasi ovo su ostrasceni grobari koji se pretvaraju da su navijaci zvezde, nemojte biti slepi, kritika da, ali ovo je vise smesno, shvatite da im je Grof najveci trn u oku, mi sa Grofom imamo 50% vece sanse za titulu znaju oni to dobro zato ovo i rade. Grofe udri do titule!

CIGANIN 74 нов 20, 2016 at 10:56

pobeda je cista,nema govora o nekom „sredjivanju“,sumnje su ti neopravdane…

sto se tima i trenera tice,tim pod ovakvim trenerom izgleda prosecan i to sve govori

Aleksandar нов 20, 2016 at 15:57

A nisi video gol koji nije priznat Ruizu kad je lopta presla pola metra gol liniju? To nisi video? Zao mi vas, titula nece NIDJE ni ove godine ni sledece, partizanovci sta da vam kazem. Dok je Grofa ja ne brinem, losa igra, briga me, titula se broji, Grof cuva zvezdu!!!

Leave a Comment