Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звездини првотимци на отварању нове ИДЕА продавнице

На отварању нове ИДЕА Суперпродавнице на Бежанијској коси присуствовали су кошаркаши Црвене звезде мтс Лука Митровић, Огњен Кузмић и Чарлс Џенкинс на радост великог броја најмлађих посетилаца.

После серије тешких гостовања кошаркаши Црвене звезде мтс вратили су се у Београд. Пред својим навијачима у „Комбанк арени“ остварили су веома вредну победу против Емпорио Арманија, оставили то иза себе и кренули даље у нове изазове.

Пред меч са екипом Карпош Соколи, који је заказан већ за понедељак, у дворани „Александар Николић“, црвено-бели се труде да мало слободног времена између тренинга искористе на најбољи начин. Лука Митровић, Огњен Кузмић и Чарлс Џенкинс суботње поподне провели су на отварању нове ИДЕА Супер продавнице која је смештена у улици Партизанске авијације бб.

Присуство Звездиних првотимаца окупило је на Бежанијској коси велики број малишана који су у пратњи родитеља желели да се сликају и друже са кошаркашима Црвене звезде мтс. Митровић, Кузмић и Џенкинс не само да су им изашли у сусрет „позирајући“ на заједничим фотографијама, већ су и заједно са малишанима шутирали на кош. За најбоље су биле спремне и вредне награде – брендирани дуксеви, мајице и качкети КК Црвена звезда.
На улазима новоотворене продавнице настао је прави застој јер је дружење потрајало, а више ни само малишани нису желели да се сликају са Митровићем, Кузмићем и Џенкинсом, већ и старији посетиоци новог ИДЕА објекта.

Подсећамо да су партнери Црвена звезда и ИДЕА до сада организовала бројне акције у којима су у центру пажње били најмлађи. И на отварању нове ИДЕА Супер продавнице није било другачије јер су малишани поново били у првом плану. Црвена звезда и ИДЕА ће се трудити да и у будућности тако и остане.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment