Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: Опрезно и мотивисано на Карпош

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у понедељак екипу Карпоша у последњој утакмици 10.кола АБА лиге јтд. О предстојећој утакмици говоре тренер Дејан Радоњић и првотимац Бранко Лазић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс након врло напорног календара и бројних одсустава из Београда, имаће три дана да се припреме за наредну утакмицу, дуел 10.кола АБА лиге јтд са скопским и македонским представником „Карпош Соколи“.

Утакмица у дворани „Александар Николић“ игра се у понедељак у 18 часова и званично ће затворити 10.рунду, након које црвено-бели новим бодовима имају прилику да остану усамљени на челу табеле.

Међутим, иако су црвено-бели фаворити у дуелу са дебитантом у регионалном такмичењу, тренер кошаркаша Црвене звезде мтс Дејан Радоњић позива на опрез, и захтева максимално ангажовање од својих играча, против екипе која је у прошлој рунди стигла до првих бодова и то победом над екипом Будућности из Подгорице.

После овог изузетно напорног и успешног циклуса, очекује нас дуел против Карпоша, екипе која је била у позицији да има више победа него што их заиста имају. Направили су доста промена, почев од промене тренера , након чега је стигла и прва победа над фаворизованом екипом Будућности. Знамо да играмо против екипе која је кадра да направи довољан број победа и оставри основни циљ. Међутим, ми желимо још једну победу и нове бодове. Здравствено стање је добро и спремни смо за ову утакмицу.

Бранко Лазић: – Имали смо један дан за одмор, и одмах смо започели припреме за Карпош. Можда на папиру то делује као лака утакмица, али она то није. Карпош је победио Будућност, прменили су тренера, и еведиентна је реакција, морамо да будемо опрезни, максимално концентрисани како би стигли до циља , а то су бодови у овој утакмици.

За дуел са македонским представником карте у свим пословницама „Евентима“ пуштене су у продају још у петак по стандардним ценама за утакмице АБА лиге, а продаваће се и на дан утакмице на благајнама дворане „Александар Николић“ од 15 часова па до почетка утакмице у 18 сати.

Трибине А,Б,Ц и Д – 300 динара
Партер Б и Партер 4 – 500 динара
Бела и Плава ложа – 700 динара
Ложа – 900 динара
Почасна места – 5000 динара

Утакмицу Црвена звезда мтс – Карпош Соколи директно ће прености ТВ Аренаспорт.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment