Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Делегација КК Црвена звезда одала пошту Марку

Делегација КК Црвена звезда мтс обишла је у понедељак гроб Марка Ивковића Јагоде положила цвеће и упалила свеће, у знак сећања на трагично настрадалог навијача нашег клуба.

Данас, 21.новембра 2016. навршавају се две године од ове трагедије, и једне од најмрачнијих епизода у историји Евролиге, када је у петак 21.11.2014. године, у унапред припремљеној заседи на улицама Истанбула убодима ножем, убијен Марко Ивковић.

Убица је касније осуђен на 25 година робије, КК Црвена звезда мтс успео је да сав новац од казни које је изрекла Евролига, преиначи у помоћ породици Марка Ивковића, али те чињенице никада неће моћи да врате млади живот.

КК Црвена звезда мтс на све могуће начине чуваће сећање на Марка Ивковића Јагоду, осим меморијално кошаркашког турнира навијача који је одржан претходног викенда у дворани „Баскетсити“, почев од фебруара 2016, сваке године квалификациони јуниорски турнир Евролиге АНГТ традиционално носи име „Марко Ивковић“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo нов 21, 2016 at 23:44

Pravi navijaci Crvene Zvezde su na zapadnoj i istocnoj tribini stadiona Crvene Zvezde svi iz uprave Crvene Zvezde ,upravo Crvene Zvezde morate da se ogradite od tzv vodja na sjevernoj tribini ili ako to ne mozete da napravite onda se prije povukovanja trazite da pomogne policija i vojska Srbije pohapsi tzv navijace vodje i osudi ih na cetrdeset godina i da posle ovoga neka jaka strana kompanija ili jedan jaki stranac sa ovime moze Crvena Zvezda da se putevima stare slave ,pitanje za ovu upravu Crvene Zvezde da li se pomaze Zvonku Milojevicu ?Danas sam gledao na TV B92 emisiju o Zvonku Milojevicu nadam se da ce on da se zbog njega da se napravi fondacija koja ce se zvati Zvonko Milojevic a treba da Crvena Zvezda ima svoj trening kamp a da ga nazove po Zvonku Milojevicu ovo sve itekako on zasluzuje za razliku od onih tzv vodja navjaca koji su unistili ,prava vrijednost Crvene Zvezde Zvonko Milojevic ,Dejan Stankovic ,Piksi Stojkovic ,Vladimir Jugovic ,Dusan Savic itd

Reply

Leave a Comment