Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Звезда и Хонда – тандем успешних заједно и у 2017

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс потписао је у уторак уговор о техничком спонзорству са компанијом „Хонда“ својим досадашњим партнером . Уговор за текућу сезону 2016-2017 потписан је у Хонда салону у Београду.

Кошаркашки лидер на овим просторима у свим сегментима КК Црвена звезда мтс, своје поверење још једном је поклонио светски познатом бренду Хонда који је синоним за квалитет и поузданост када су аутомобили у питању.

Делта Аутомото је још пре 3 године препознао спортске амбиције црвено-белих који су у претходној сезони освојили два трофеја: шампионски прстен АБА лиге и титулу шампиона Србије и ушли у Топ 8 фазу Евролига такмичења. Успехе су наставили да ређају и у новој сезони са до сада остварене 4 победе у најјачем и највећем европском клупском такмичењу.

Кључеве Хонда ЦР-В модела преузели су првотимци Огњен Кузмић, Чарлс Џенкинс и Нејт Волтерс, који су директорки компаније Делта Аутомото Александри Ђурђевић уручили кошаркашку лопту са потписима играча.

Давор Ристовић директор КК Црвена звезда који је потписао уговор у име црвено-белих, изразио је задовољство наставком сарадње са Хондом.

Велико нам је задовољство што је тако позната и велика компанија препознала шта радимо и што подржава КК Црвена звезда. Надам се да ћемо се и у овој сезони заједно са брендом Хонда радовати новим победама и трофејима у сезони коју смо успешно започели.

Поздрављајући госте из КК Црвена звезда, директорка Ђурђевић је поручила:

Верујемо да ће снага снова, коју са собом носи бренд Хонда, тим Црвене звезде одвести до самог врха српског, регионалног и европског такмичења.

Чарлс Џенкинс и у другој сезони у црвено-белом дресу са задовољством вози модел Хонда ЦР-В.

Још приликом првог доласка у Црвену звезду возио сам Хондин модел ЦР-В, а у њему ћу радо уживати и ове сезоне јер је врло удобан и поуздан. Драго ми је што је Хонда, иначе веома популаран бренд и у САД одакле долазим, партнер мог клуба већ годинама. Ово је за мене природна сарадња – успешних са успешнима.

Уговор између КК Црвена звезда мтс и бренда „Хонда“ потписан је до краја ове сезоне.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo нов 22, 2016 at 21:48

Mnogo mi je drago sto je KK Crvena Zvezda obnovio saranju sa Hondom jer to mi je posebno milo zbog igraca Crvene Zvezde ,ova saradnja uprave Crvene Zvezde je jos jedan dokaz da moze da se napravi ozbiljan klub al u fudbalu je potrebna Privatizacija FK Crvena Zvezda sve drugo je presipanje iz supljeg u prazno

Reply

Leave a Comment