Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Саопштење ФК Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда као највећи и најуспешнији клуб на овим просторима, послује крајње транспарентно, у складу са свим законима Републике Србије и правилима ФИФА, УЕФА и ФСС.

Протекле недеље су у вишедневној радној посети нашем клубу били представници УЕФА задужени за контролу финансијског пословања, који су у сарадњи са представницима независне међународне ревизорске куће детаљно прегледали сву нашу документацију везано за претходни период. Предмет ових провера су били и трансфери наших играча реализованих у претходном периоду. Уверени смо да ће извештај који ће УЕФА ускоро доставити нашем клубу бити званична потврда да ФК Црвена звезда послује у складу са прописима и највишим захтевима надлежних органа, као и да је наш клуб у протекле две и по године одрадио велики посао на финансијској стабилизацији клуба са јасном стратегијом пословања у наредном периоду. О детаљима овог извештаја ћемо јавност благовремено обавестити.

Због свега поменутог, ФК Црвена звезда изражава незадовољство лажним и злонамерним информацијама које последњих дана износи емисија „Инсајдер“ а преноси лист „Курир“. У поменутом листу је изнета тврдња да је неко на трансферу Предрага Рајковића украо 90.000 евра на основу прилога у емисији „Инсајдер“, што је апсолутна лаж.

Иако је све око трансфера играча Рајковића одрађено у складу са прописима, а комплетна документација за плаћање посредничке провизије достављена ФСС, ради истинитог информисања звездашке јавности желимо да разјаснимо и детаље:

– Израелска агенција из Тел Авива је реализовала трансфер Предрага Рајковића из Црвене звезде у Макаби и том приликом смо обавестили ФСС да смо у складу са правилима ФИФА и УЕФА закључили уговор и исплатили 3% од укупног трансфера поменутој агенцији. Могуће је да је Зоран Стојадиновић званични агент играча Рајковића, али он ниједном радњом није био укључен у реализацију трансфера на релацији Црвена звезда – Макаби. Вероватно је агент Стојадиновић учествовао у договору са Макабијем око Рајковићевих личних услова у Тел Авиву и на тај начин је наплатио своју провизију тамо у складу са Правилником о посредницима, а о чему немамо конкретних сазнања нити то треба да интересује наш клуб.

Због свега горе наведеног користимо ову прилику да представницима свих медија у Србији пошаљемо и апел и молбу да се суздрже од изношења у јавност непроверених и неистинитих тврдњи чиме наносе штету и ФК Црвена звезда и спорту у целини. За сва питања која их интересују треба да се обрате нашој служби за односе са јавношћу, а ФК Црвена звезда ће због армије својих навијача на сва питања и одговорити у духу транспарентности на званичним конференцијама за медије, али не у монтираним злонамерним тв емисијама.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

Dejan нов 26, 2016 at 12:45

Maxmasina111, Kanga je jedna neznalica fudbalska i kao takav ce i biti zapamcen ako iko bude zamarao u buducnosti sive mozdana celije ovim dunsterom.

Reply
SVE PJANO21 нов 25, 2016 at 21:18

Ovaj maxmasina je prava budaletina, napada čoveka zato što je rekao istinu! Taman i da je grobar, ništa nije slagao, a siguran sam da nije.

Koštaće nas Terza u budućnosti sa svojim dilovima. I to mnogo!

Reply
maxmasina111 нов 25, 2016 at 14:16

@Ivan Kanga je igrao u Rostovu iako su mu dugovali 6 plata, tako da ti tvoji navodi veze nemaju sa zivotom. Decko je povredjen. A ti pozdravi Iglicu Ilijeva koji te poslao da ovde siris lazi i pitaj ga koliko se duguje pojedinim igracima Partizana. Koliko te drmaju kompleksi, ali samo jos jedan od mnogih 🙂

Reply
Ivan нов 25, 2016 at 20:56

Maxmasina 1111 ne interesuje me iglica iliev interesuje me za klub za koji navijam od detinjstva ali ti i takvi magarci poput tebe ne misle klubu dobro ok povredjen je kanga znaš li ti slino kolko nas košta taj kanga a nije odigrao 5 utakmica veruj da sam ljubomoran i krivo mi groblje dovelo jednog leonarda koji pravi razliku kao mi što smo doveli 7 krševa ne zna se koje viši od koga a vrlo preplaceni polu igrači e to me najviše boli

Reply
Ivan нов 25, 2016 at 13:46

Dr tvorzic je glavni krivac za dovodjenje ovolki broj promašenih stranaca na jednom mestu u jednom prelaznom roku pa kao sada Kanga povređen što nije tačno jer ne igra zato što mu se već duguju 3 plate pa će ruiz sada pa mučenik muče pa fibel tužba na tužbu

Reply
pera нов 25, 2016 at 18:53

Sve ovo što si naveo van kluba jedino možda Ruiz ako se uozbilji. Probnlemi u igri su i počeli angažovanjem ovih igrača. Da podsetim Kanga je direktni krivac za eliminaciju iz kvalifikacija za ligu šampiona. Kakav je njegov sadašnji odnos prema klubu može se naslutiti da je ovaj polu igrač možda i imao kombinaciju da to izvede. Ispadanjem iz ovih kvalifikacija ostali smo bez velikih sredstava i samo bestidan igrač može da radi ovo što on sada radi. Ali nisam ja doveo ove igrače. Božović da je malo pameti mora da od ovih igrača uigrava tim za sledeće kvalifikacije dakle svi oni koji nisu u tim kombinacijama treba da budu van tima. Ako je Hugo koji je zadužio klub tu gde jeste ne vidim razloga da ovi koji nisu ništa pokazali imaju svoju šansu. Babunski, Luković u tim a probati i klince da se uigravaju jer će od njih biti neke vajde od ovih nikakve. Neka ih plaćaju menadžeri koji su ih utrapili Zvezdi.

Reply

Leave a Comment