Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Звездини џудисти спремни за Суперлигу Србије

Звездини џудисти у одличном расположењу очекују Суперлигу Србије. Најбоље домаће екипе снаге ће одмерити снаге у СЦ Мастер у Земуну, у суботу 26. новембра, док је завршница заказана за недељу 27. на добро познатој адреси: Спортски центар Шумице.

Имајући у виду број екипа као и промењени систем такмичења, очекује нас веома неизвестан викенд. Повећан је број екипа, сада нас је 12 и подељени смо у четири групе – рекао је Андрија Ђуришић, спортски директор ЏК Црвена звезда.

Носиоци група су учесници плаyофф-а из 2015 године. Новина је да ће осам екипа учествовати у завршници и да је четвртфинални репасаж, тако да ће сви гледаоци моћи да уживају не само у финалу већ и у борбама за трећа места. Ипак као и ранијих година Звездини џудисти имају само један циљ а то је освајање Суперлиге Србије.

Наше амбиције као екипе која је радила финале у 2015. години су познате и уверени смо да ћемо се попети степеник више. Поштујемо све наше противнике али ниједан други резултат за нас није опција. Као и увек Звезда и овога пута има јасан циљ – истакао је Андрија Ђуришић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment