Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Аџић: Знао сам да ће ући у гол

У последњим минутима утакмице у Горњем Милановцу Црвена звезда је успела да преокрене меч у своју корист.

Три бода црвено-белима у 89. минуту донео је Лука Аџић.

Заувек ћу памтити данашњи дан, ово је остварење мог дечачког сна. Утакмица је сама по себи била тешка, морали смо да јуримо резултат, а то нам се не дешава често. Невероватно је шта се све догодило у последњих неколико минута, требаће ми времена да се утисци слегну. Свакако, ово су јако битна три бода за нас и сада је најважније да хладне главе уђемо у припрему наредне утакмице – рекао је Аџић.

Лука Аџић, по годинама омладинац, на данашњем мечу постигао је први погодак у сениорском тиму.

Растерећеније смо се сви осећали након Орландићевог гола, али Звезда се никада не задовољава нерешеним резултатом. Показали смо колику жељу за победом имамо. И даље не могу да верујем да ми се у последњим минутима лопта тако одбила, али чим сам шутнуо знао сам да ће ући у гол. Много ми значи први погодак у сениорском дресу, али надам се да је ово тек почетак и да ћу постићи још много голова.

Екипа је показала да, и поред изостанка неколико стандардних првотимаца због повреда, има адекватну замену.

Екипа је претрпела доста промена због повреда, али показали смо да можемо да се носимо са сваким противником. Изузетно ми је драго што смо Рачић и ја из омладинаца помогли данас екипи. Урош има више искуства у првом тиму и срећан сам што је данас био један од најбољих играча на терену. Сигурно ћемо обојица по лепом памтити гостовање у Горњем Милановцу – поручио је Аџић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment