Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Рачић: Похвале тренера највише значе

Без неколико стандардних првотимаца Црвена звезда је у Горњем Милановцу након неизвесне завршнице успела да упише нову победу.

Један од омладинаца, везиста Урош Рачић, одлично је искористио шансу коју му је пружио тренер Миодраг Божовић.

Срећан сам што се све завршило добро по нас и што смо освојили нова три бода. Још сам срећнији што је мој друг из омладинаца Лука Аџић постигао први гол у сениорском тиму – рекао је Рачић.

На конференцији за медије након утакмице тренер Миодраг Божовић посебно је похвалио игру Уроша Рачића.

Ово је први пут да сам добио озбиљнију минутажу. Неочекивано ми је пружена шанса након што се Ристић нажалост повредио. Требало ми је мало времена да се уклопим у игру, нисам имао прилике да се загрејем. После неколико минута све је било лакше. Мислим да сам оправдао очекивања тренера и захвалан сам му на шанси коју ми је пружио. Много ми значе његове похвале. Како будем бележио већу минутажу надам се да ће и моја игра бити све боља.

Рачић истиче да је екипа била сигурма у победу у Горњем Милановцу.

Утакмица није била лака, било је неизвесно до самог краја. Како је време одмицало, иако се резултат није мењао, ниједног тренутка нисмо сумњали у победу. Од Звезде се очекује да се не задовољава нерешеним исходом. Исти случај ће бити и на наредној утакмици против Младости. Даћемо све од себе да наставимо победнички низ. У одличном расположењу дочекујемо тај меч и са великом жељом да се покажемо у најбољем светлу – закључио је Рачић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

otpisani101 нов 27, 2016 at 18:55

Posteno da pricamo i racic i adzic imaju petlju za prvi tim zvezde…sto se tice grofa i tu moramo da budemo posteni i zvezda je u milanovcu zaista odigrala najbolju utakmicu ove sezone…igrci su bili ako nista drugo veoma borbeni i trcali po terenu vise nego na svim utakmicama do sada…ja ssm protiv grofa od derbija i tu nema price…ali citao sam neke komentare gde grofa uporedjuju sa vladavinom lukica i to je smesno…u vreme lukica zvezda je svake sezon imala manjak bodova od komsija i to od 12pa do 18…zvezda igra ocajno i tu nema dalje…ali grof je prvi na tabeli i za nasu ligu je kralj i to su cinjenice…za evropu je dunster i to stoji…protiv ludogorec je imao sve i izgubio sve…i ja sam protiv grofa za evropu ali setimo se murinja,kristica i pizona koga ovde mnogi hvale a niko ga nece,pa grof je za njih u nasoj ligi profesor…tabela je merilo vrednosti i to je fakat…voleli mi grofa ili ne on pobedjuje i tu je kraj price…

Reply
Ivan нов 27, 2016 at 18:54

Dr tvorza je i Račica i Adžića već prodao za proxente procverena informacija

Reply

Leave a Comment