Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоЏудо

Џудисти Црвене звезде шампиони Србије!

Џудисти Црвене звезде су апсолутни владари Суперлиге Србије. Доминацију у лигашком делу такмичења црвено-бели наставили су и у великом финалу победом над вечитим ривалом, екипом Партизана, убедљиво са 5:0.

Шампионска екипа у саставу Матија Илић, Страхиња Бунчић, Предараг Николајевић, Милан Бунчић, Милан Николић, Бојан Дошен, Стефан Мајдов, Немања Мајдов, Дмитри Герасименко, Бошко Остојић, Милош Мијановић, Милош Мандић, Александар Крсмановић, Божидар Божинић, Владимир Гајић и тренери Андрија Ђуришић, Александар Трпковић, Љубиша Мајдов, Владимир Ранчић и Давор Колунџић још једном су показали сву снагу црвено-белог тима. Страхиња Бунчић је у великом финалу са Денисом Јуракићем из Партизана одлично отворио меч и наговестио славље тима из Љутице Богдана.

За шампионски тим Црвене звезде ово је и најбоља увертира за следећи изазов на међународној спортској сцени, Европско клупско првенство -Лигу шампиона.

Желео бих да честитам момцима. Сјајна генерација, у задњих неколико година најавили су сјајне резултате. То су показали одличним резултатима на међународној сцени а сада су то потврдили и у екипној конкуренцији. Желим им много среће и очекујем висок пласман на Европском екипном првенству у Београду 17. децембра чији је Црвена звезда домаћин. Честитао бих и управи клуба и спонзорима на врхунском резултату. То је плод рада и улагања у последњих 15 година – истакао је Иван Тодоров, председник УО СД Црвена звезда.

Џудисти Црвене звезде показали су потпуну доминацију током читаве Суперлиге Србије.

Црвена звезда је супериорна ове године без иједног пораза. Освојили смо све. У финалу Суперлиге смо имали и посластицу да смо освојили титулу и то у вечитом дербију. Честитам мојим џудистима на напорном раду. Надам се да ћемо наставити низ и на Лиги шампиона 17. децембра у дврани Александар Николић – рекао је Стојан Вујко, председник ЏК Црвена звезда.

Задовољство није крио ни први стратег Црвене звезде, Андрија Ђуришић. Непогрешиво је водио тим до шампионске титуле.

Врло смо поносни на резултат, момци су били сјајни. Победили смо без изгубљеног поена. То је резултат великог рада читавог тима и ова медаља је медаља читавог клуба. Уверени смо да ће шампионско звање још јако дуго остати на адреси Љутице Богдана – истакао је Андрија Ђуришић, спортски директор ЏК Црвена звезда.

Коначан поредак у Суперлиги Србије првопласирана је Црвена звезда, друго место Партизан (Београд), док су трећепласирани Раковица и ОЏК Београд.

Финале Суперлиге Србије: Партизан (Београд) – Црвена звезда (Београд) 0:10 (0:310,5)
до 66кг Денис Јуракић – Страхиња Бунчић 0:100
до 73кг Филип Јовановић – Милан Бунчић 0:0,5
до 81кг Урош Ненковић – Бојан Дошен 0:10
до 90кг Дарко Брашњевић – Немања Мајдов 0:100
преко 90кг Божо Елезевић – Дмитри Герасименко 0:100

Борбе за треће место : Раковица – Пролетер (Зрењанин) 10:0 (500:0)
до 66кг Илија Цигановић – Данијел Шипош 100:0
до 73кг Немања Петровић – Стефан Мирковић 100:0
до 81кг Миленко Милиновић – Душан Сарић 100:0
до 90кг Александар Кукољ – Борис Немет 100:0
преко 90кг Жарко Цулум – Филип Ђиновић 100:0
Борац (Нови Сад) – ОЈК Београд Миле Драгић 4:6 (200:300)
до 66кг Стефан Жупарац – Марко Вукичевић 0:100
до 73кг Мирослав Беговић – Јован Мирковић 0:100
до 81кг Јован Нишкановић – Александар Неранџић 100:0
до 90кг Драган Беговић – Бошко Бореновић 0:100
преко 90кг Горан Пргоњић – Милош Вукичевић 100:0

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Goran нов 28, 2016 at 14:03

Bravo Sampioni!!!

Reply

Leave a Comment