Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Каду у Турској?

Како се незванично провлачи по медијима, фудбалер Црвене звезде Мендеш Каду би могао у јануару потписати за неки клуб из турске лиге. Наводно везњака Звезде прате два турска клуба, од којих је један Маниса, која се већ спомињала као могућа дестинација Кадуа.

Бразилцу уговор истиче на љето, и јануарски прелазни рок је задња прилика да Звезда узме нешто новца од његовог трансфера. Како се сазнаје, један турски прволигаш, чије се име држи у строгој тајности, готово свакодневно прати Кадуов рад на тренинзима и емисари тог клуба су више него задовољни.

Према фудбалском сајту трансфермаркт цијена Кадуа је милион евра, али тешко да ће Звезда толико инкасирати,  јер је Каду у задњој години уговора.

 

 

 

Повезане вести

39 comments

Nenad окт 12, 2011 at 23:22

Sta je sad ovo do juce ga teraj i zvizde mu a danas im ne valja kad treba da ode, e tesko je narodu ugoditi….

Reply
teocz окт 12, 2011 at 22:35

Koji bre Kadu nek ide,za**bo nas je na derbiju pretrosle sezone kad je ga je “oborio“ Krstajic a videlo se da je iso na penal mogo je da sutira,on ceka Krstajica da ga obori.Prosle sezone je promasio cist zicer kad je pogodio stativu na derbiju kad nas je Djordjevic sjebo,poludeo sam tad ….Hvala mu za utakmice protiv Javora,Metalaca i ostalih ali on nije igrac za Zvezdu,fizicki je mnoogoo slab,drbling mu nije nista posebno….IMAMO EVANDRA I CAVU NA TOJ POZICIJI KOJI SU MNOGO BOLJI OD NJEGA !!!

Reply
van basten окт 12, 2011 at 22:29

sta se palite,kakvi turci,nemate pojma,pita se Rajo valjekano.

Reply
Vlada Tosic окт 12, 2011 at 21:27

PA DAL JE MOGUCE BRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Posle NINKOVA koji je realno vredeo 2-3 miliona i koji je otisao za manje od milion, pa zatim TOSICA koji je takodje isto vredeo ali otisao za manje od milion, MI DOLAZIMO U SITUACIJU DA NAM I 3 IGRAC KOJI OBJEKTIVNO VREDI KOLKO TOLKO I TAMAN POCINJE DA IGRA KAO COVEK A NE KAO ZENSKI POLNI ORGAN, NASA BAJNA UPRAVA DOLAZI U SITUACIJU DA MORA DA GA PRODA ZA BAM BADAVA ZATO STO MU ISTICE UGOVOR…. Svaka cast lukicu na svemu do sada ali njegov kredit kod mene uveliko istrosen !!!!! Ne moze mene niko da ubedi da je PROSTO NEMOGUCE DA SE U ZVEZDI IGRAC PRODA ZA VISE OD MILION i da nije slucajnost sto najboljim igracima istice ugovor i moraju da ga prodaju za SITNIS !!! e sad sam popizdeo

Reply
Andrej окт 13, 2011 at 02:49

To je ta Adziceva taktika potpisivanja ugovora na tri godine – Vilotic, Lazovic, Cadu… Ko ima takve rukovodioce, neprijatelji mu nisu potrebni!

Reply
Dragan окт 12, 2011 at 21:11

Ja ne znam zasto nedovedu malog Nikona Jevtica svi ga hvalili kada je bio klinac a sada ,,KAO“ nema talenta… U novinama sam procitao da je Zvezdas a trenira u teleoptiku…Ako je stvarno ZVEZDAS treba momka vatiti na pravi put… ADZICU REAGUJ…

Reply
nedja окт 12, 2011 at 19:31

Ma jok ostace ovde.Odigrao nekoliko dobrih utakmica i odma da ga prodamo.

Reply
CZV окт 12, 2011 at 20:39

Ja Kadua obozavam jos od kad je dosao u Zvezdu ali kad ga vec prodajemo imamo stranca manje i zbog toga mozemo da dovedemo stranca zato je tu Serzinjo.Nude nam ga,ne kosta puno a po onome sto sam ja video decko je bas dosta brz,ima dobru tehniku,a onaj njegov sut je prava bomba zato mislim da bi nam u prvenstvu i u Evropi dosta koristio.Svidja mi s kako igra i voleo bih da dodje.On da zameni Kadua,a posto trazimo napadaca jer Kaludjerovica sigurno prodajemo ostajemo na Mezengi a on nije nesto u formi treba nam napadac a tu ima materijala: Kojic,Milic,Kasalica,Kostic,pa i Filip Djordjevic odlicni napadaci i pre svega dosta brzi treba nam brz koji ce svima da pobegne a onda da ga hrane loptama Lazovic i Paseko.Dovesti jos Milivojevica,i Mladenovica jer ne verujem Petkovicu i to je ceo zimski prelazni rok.

Reply
Aleksandar окт 12, 2011 at 18:32

http://www.transfermarkt.de/de/ahmed-musa/transfers/spieler_168337.html

Evo ovde se vidi sta je pravi “scout“ … Ovaj igrac je prosle godine igrao za neki nigerijanski klub. Dao je 18 golova. Onda ga je tadasnji holandski drugoligas nabavio. Sad momak ima vrednost od 5 mio. i dao je za 6 utakmica 3 golova i jednu assistenciju. Cak je dao 2 gola protiv Ajaxa.

Reply
atza87 окт 13, 2011 at 01:29

I to u kakvom timu ima tu cenu.. 🙂 Pa pazi ovo Dembele koji je bio u Levskom, potpisao je za njih na pocetku proslog prvenstva i to za godisnju platu od oko 250000 e (tako sam procitao negde), inace je stigao kao slobodan igrac i prodali su ga odmah za 2M na kraju sezone, inace da smo mi imali takvog golgetera mi bi ga uvaljali za 5 miliona minimum..

Reply
Dzony окт 14, 2011 at 13:51

da brate ali treba nac pravog skauta mi nemozemo da izaberemo dobre igrace kad nemamo dobar skaut mislim da bi prodaja kadua bila prava stvar posto uzmemo minimum 800 000 hiljada za njega serzinja koji je strasan dovedemo za 350 000 i plus serzinjo moze da bude bolji od kadua jer je igrac i sad strasan plus kad ga robi istrenira i tu dobijemo cak i bolju zamjenu za manje pare i nama ostane 450 000 samo od kaduovog transfera neka se uvalja i kaludjerovic nedje za isto 800 000 i onda kupimo isto igraca od 550 000 nekog ali da sabija i da je pravi golgeter jer ima puno talenata koji su extra golgeteri i talenti samo takvi ali im je cijena niska jer igraju u neki znj klub ali to je nasa sansa i tu mozemo da dobije 7 puta boljeg spica i strasnog brzonogog golgetare i da nam preko svega toga ostane pare od kaludjerovicevog transfera a da taj sto je dosao za 550 000 bude tata za kaludjerovic e tako se gospode vrsi pravi skauti i napravis jaci tim a budes u plusu od transfera nego ovi iz uprave ne vole zvezdu kao mi i njima je svejedno oni nece sad da rade i da se muce nego samo za sebe da ostave pare ali da imamo upravu tako bi radili i razvaljivali bi a bili bi u plusu druga stvar vesovic je protiv lokomotive odigrao extra sto on jednom ne odigra levo krilo mesto vrljavog borhe posto je i brzi a ima i bolji dribling od borhe i mozda da asinstenciju mozda gol mozda nijedno ni drugo ali da pruzi extra partiju jer tebe ne treba gol ili asinstencija da bi pruzio dobru partiju pa sto nekad ne proba jankovica na desno krilo sto ne pravi neke rotacije i nesto ne cini nego bukvalno svaku utakmicu od stara sezone igramo bez lijevog krila a imamo vesovica kao i od drugog poluvremena jankovica koji ne da je strasan fudbaler nego je neverovatan talenat srbije ali nemoze da izdrzi 90 min ali moze drugo polivreme i nije mi jasno sto ne pokusavaju nesto nego drze borhu koji se nemoze pokrenut !!

Reply
Dzony окт 14, 2011 at 14:36

evo da mi nedate lagat malo sam se pozabavio transfermarketom
http://www.transfermarkt.de/de/leonardo/profil/spieler_43042.html
evo profil igraca ima 28 god kosta svega 300 000 i sad verovatno mnogi misle a nevalja nista cim je 300 000 ali da vi ste poveravali dat cu vam dokaz

http://www.youtube.com/watch?v=BYD9ibj52kI
i to je jedan igrac koji potrvdjuje moje reci u proslom komentaru da su ovi igraci strasni igraci ali da im je cijena niska zbog znj klubova u koje igraju to je jedan primjer a ovaj covek je i brz i exluzivan sa visokim procentom pogadja mreze kao i sto je fanstastican u skoku za svega 300 000 tata za kaludjerovica!

zatim Bill takodje spic njegov saigrac vredi 600 000 hiljada ima 27 godina ali posto kaludjerovic vredi 1 m sve da ga i damo za 800 000 onda ovaj bil od 600 000 ne bi bio problem
Profil igraca
http://www.transfermarkt.de/de/bill/profil/spieler_105370.html
ako je prosli igrac leonardo videli ste i sami posto sam stavio snimak ako je on tata za kaludjera onda mozete misliti sta je ovaj sve sto je leonardo samo duplo bolje znaci da dodje leonardo duplo je bolji od kaludjerovica i ja bi bio prezadovoljan da dovedemo njega a da dodje bill sto takodje nebi bio problem onda bi on bio duplo bolji od leonarda ne zbog cene nego zbog igre a da vas uverim evo ga snimak i o BILLU
http://www.youtube.com/watch?v=u0T_QS6SdNs
njegov nadimak je KILL BILL u prevodu UBICA BIL
evo ja sam za manje od 20 minuta izvukao dva jeftinija igraca od kaludjerovica a obadva bolja i kad bi me pitali ko da dodje ovaj bill ili leonardo rekao bih svejedno posto su obojica sa ozbirom na svoj kvalitet jeftini a cepali bi mreze samo tako stojkovicu minimum dva po utakmici 😀 xD ali stvarno sad ozbiljno vidite kakve igrace za male pare a mi drzimo kaludjerovica i ovo je jos jedan dokaz da se uprava zeza posto kad sam ja mogao izvuc ovo dvoje oni posto im je to posao mogu 102 koji su jeftiniji a bolji od kaludjerovica !Uprava reaguj !!!!!
BOLJE DA MENE POSTAVE NA MESTO ADZICA ILI LUKICA NAPRAVIO BIH BOMBU OD EKIPE xD xexexe!

Reply
Toma Milf окт 12, 2011 at 18:15

„Brazilcu ugovor ističe na ljeto, i januarski prelazni rok je zadnja prilika da Zvezda uzme nešto novca od njegovog transfera.“
to nije zadnja prilika to bi trebalo da bude druga solucija . Prva da bude produzenje ugovora jer on sada igra u odlicnoj formi a i svejedno i da hocemo da ga prodamo jer sa duzim ugovorom cemo zaraditi vise… Nasa uprava ne razmislja!!!!

Reply
Dražen окт 12, 2011 at 18:22

U ovom slucaju, s obzirom da Kadu jos nije produzio ugovor, ovo jeste zadnja prilika da Zvezda zaradi od njegovog transfera.

Reply
Toma Milf окт 12, 2011 at 19:59

Матори као прво прекопирао сам само тај део текста, а као друго Кадуу колико ја знам није ни понуђен нови уговор и он за неколико месеци стиче право на српско држављанство тако да не би морао да оде да би се ослободило место странца…

Reply
atza87 окт 13, 2011 at 01:33

Drustvo, ja bih to uradio na ovaj nacin. Neka se za njega usme koliko moze (600-700000) i to da se ulozi u nekog igraca kojeg Robi izabere (npr. ovaj Serzinjo ili kako se vec zove) i mirni su 2-3 god sa tim igracem pored Evandra i Dimitrijevica u vezi, mozda Causica i jos jednog iz omladinskog pogona.. Kako se prica da ce mozda i Lazovic da ode (a ja pre mislim da ce Kovacevica da uvaljaju nekom za milku) i to da se ulozi u nekog igraca.. a ako mogu da prodaju Ignjatijevica i Reljica i od tog novca da dovedu mladog reprezentativca iz Borca (levi bek).. Mozda ja to sad ovako napamet i losu kombinaciju napravim ali verujte mi pratim fudbal 15 godina aktivno i nikada nisam promasio ako za nekog igraca kazem da je kvalitetan..

Reply
Djolle окт 12, 2011 at 16:55

Iako ove sezone igra dobro, što se mene tiče može da ide. Trudi se, želi, ja to poštujem, ali to nije dovoljno. Može i mora Zvezda mnogo bolje igrače da ima.

Reply
Aca_Delija окт 12, 2011 at 16:13

Ode Kadu , dodje brzi jaci brazilac sa boljem sutem i texnikom Serzinjo ;))

Reply
dusan nis окт 12, 2011 at 16:43

serzinjo je portugalac

Reply
Aca_Delija окт 12, 2011 at 18:47

Branko Milovanović je povodom medijskih natpisa da je naš klub zainteresovan za brazilskog internacionalca izjavio: O.o DA li tu pise BRAZILSKOG ili O.o

Reply
Gagi окт 12, 2011 at 15:53

Ove godine osvojimo titulu . Cisto da se nama navijacima konacno dodeli ono sto nam pripada 🙂

I onda rizikovati jednu sezonu i po cenu 6-7 mog mesta .

Ubaciti sve omladince u prvi tim , uz ostanak :

Cosica , Adija , Lazovica , Mijailovica , Jankovica …

Obavezno u protokol Causic , Krneta , Stojkovic , Ozegovic , Srnici , Savicevic , MIhajlovic .. 🙂

Za kapitena ove generacije , ostaviti Bajkovica ! Ja mislim da bi ta deca poginula za zvezdin grb i protiv Jarkova i protiv Radnickog i protiv Partizana . Svima sestogodisnje ugovore , ne dovoditi nove ne prodavati svoje , i evo nas u osmini finala lige sampiona za 2-3 sezone 🙂

Od cega ce klub da zivi ? ako ne prodaje igrace ? :

Prodace sve ove igrace koje sada imamo :

racunam to je oko 13-14 milki .. dovoljno da se prezivi oko 4-5 godina 🙂 jer ni sada ne uzimamo vise od 2-3 miliona godisnje 🙂

Reply
Momcina окт 12, 2011 at 18:21

Све је то лепо,али Ћосић неће остати. Његова цена је пар милиона,а ми те паре реално немамо.

Reply
Gagi окт 13, 2011 at 10:51

Nema veze , Mali Popov kida na mestu stopera 🙂

Ako cemo realno meni bi bilo draze , da sam gledao ove cetri godine klince kako ginu za grb i da smo bili 4-5 na tabeli , nego da sam se svake godine nadao prvom mestu, pa jedne godine ni drugi nismo bili 🙂

Reply
nikola окт 12, 2011 at 21:34

mogo bih da prezivim da zvezda bude i u 2 ligi 1 sezonu samo da se oporavi… najbolje je da krenemo ispocetka..

Reply
Joca окт 12, 2011 at 15:32

Приметио сам да све чешће људи са сајта објављују вести из других медија (журнал,спорт,мондо.с медиа,спортал,блиц,новости) и притом не наводе извор што је једнако крађи! Када се ради семинарски на факултету, на крају обавезно се наведе литература у супротном то би представљало својатање и крађу!Ако мислите бити озбиљан Звездашки медиј, мој савет вам је да на крају вести стоји извор одакле је иста преузета.

Reply
Драган окт 12, 2011 at 17:09

Ја бих волео да добијем линк било које вести која је узета са било ког портала а да се налази на овом сајту. Текстови су сви ауторско дело нас са сајта, или преузети са званичних сајтова клубова, када се тачно наведе извор вести.
Многи медији узимају вести са нашег сајта, понеки и од горепоменутих.

Reply
Luka окт 12, 2011 at 17:19

То Јоцо једнотавно није истина. Сви текстви се пишу од стране уредника, а изјаве које спортисти и други спортски радници дају у 90% случајева могу се пронаћи на видео снимцима „sportnetwork“ сајта. По твојим речима значи да један сајт напише текст, а сви остали краду јел тако? Једну вест је немогуће написати у 15 верзија, већ је на сваком сајту мање више иста.

Reply
escort окт 12, 2011 at 15:20

Kadu je nas ubedljivo najbolji igrac ove sezone i sa njim treba produziti ugovor, a ima i pravo da dobije pasos, pa ne bi zauzimao mesto stranca. Prodati ga za sicu bi bila greska, jer je eksplodirao kod Robija u novom sistemu i igrace sve bolje. I poruka za upravu: Dovedite RASNOG napadaca, sve sto imamo za zimski prelazni rok, dajte za dobrog spica! Borha i Mezenga kostaju po 300 000 i POSTOJI RAZLOG zasto je to tako, a to se vidi i po ucinku. Znaci pljunite 2 milke i dovedite igraca koji ce da jede zivu decu u nasoj ligi i da moze nesto i u evropi. Dosta vise sa tim da platimo igraca 100 000 i da se nadamo da ce bas kod nas da eksplodira. Taj da je klasa, vec bi eksplodirao i ne bi tako malo kostao. A za buducnost treba kupovate mlade domace igrace. Sve sto je mlado i najbolje u Srbiji mora da dodje u Zvezdu!

Reply
Igor окт 12, 2011 at 15:19

Da li je Adzic cuo za produzenje ugovora???
Ninkov, sada Kadu, ako se nevaram Viloticu uskoro istice ugovor. Ne bi me cudilo i Lazovic da ode na leto jer ce mu isticati ugovor . . .

Reply
MARKO окт 12, 2011 at 15:18

Prodajte ga za 800.000 evra i dovedite onog Serzinja iz Lokomotive i Filipa Kostica iz Radnickog !

Reply
sinisa окт 12, 2011 at 15:17

Zna li ovaj Lukic da produzi ugovor igracima koji nesto vrijede???

Reply
Mpek окт 12, 2011 at 16:57

Pa do juce ste svi za tog Kadua pricali kako ga treba samo otpustiti makar mi platili nekom da ga uvalimo i zvizdali na svakoj utakmici

Reply
Cetnici sever окт 12, 2011 at 15:14

Prodajte sve strance i dovedite najtalentovanije igrace iz cele lige,to je uvek uspevalo.Samo nam treba skauting i uopste nije tesko…

Reply
Nenad окт 12, 2011 at 15:30

Pametno ti je ovo prodajte sve strance, i dovedite sve najtalentovanije iz nase lige….
Pa borili bi se za opstanak, kad bi uradili kako si ti zamislio…
Pa mi nemamo veceg talenta nego sto je bio Bruno Mezenga, pa i Evandro Goebel, nasi talenti se pokazuju u reprezentaciji, gde nase mladje selekcije redovno ne uspevaj da prodju prvi deo takmicenja….
A Brazilske selekcije redovno osvajaju ta takmicenja, a u tim selekcijama su igrali Bruno i Evandro…
NAs jedini talenat je Nikon Jevtic koji je sve to naucio daleko od Srbije, tako da mi nemamo puno talenata…

Reply
Cetnici sever окт 12, 2011 at 15:37

Uvek kada je zvezda osvajala titulu njen tim su cinili igraci iz zvezdine skole ili su bili dovedeni u zvezdu.Talenata imamo,Nikon Jevtic je propao.
Hocu da kazem da nije dovljno imati igrace samo iz svoje skole,da bi za par godina ocekivali titulu,moraju se intezvno traziti igraci po celoj Srbiji.

Reply
Nenad окт 12, 2011 at 23:17

E sve je to lepo ali u nasoj JSL nema boljih od ovih gore navedenih…

Reply
Stevks окт 12, 2011 at 22:26

hahahaha Mezenga…..Ja sam vrlo zadovoljan nasom mladom ekipom u21.Sasvim lepo igraju samo im fali malo i srece oko postizanja golova. I ja pamtim jaku Zvezdu samo po Basti, Zigicu, Jankovicu, Dudicu, Bisevcu,Purovicu, Djokaju, F. Djordjevicu itd, a ne po Salasu, Dramanu, Saviju, Suzukiju, Barkosu, Molini, Luskasu….Pa nasi najbolji stranci su Ady , Evandro, Ibrahim Gay i Kastiljo!

Reply
Nenad окт 13, 2011 at 00:31

Gaj-TATA!

Reply
milan окт 12, 2011 at 15:12

ako je milon evra onda bolje i da ga ne prodaju…njegovo realna cena je oko 2 milke,ako bas moraju bolje nek produze ugovor

Reply

Leave a Comment