Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Муче одлази у јануару

Аргентинац Пабло Муче се није снашао на Маракани и вратиће се у Јужну Америку.

„Моуче има уговор, али постоји реална могућност да се врати у Јужну Америку. Он се у Звезди није адаптирао и то се догађа. То опет не значи да у неком другом клубу неће поново заиграти у складу са својим квалитетом“ рекао је Блажо Раосављевић за „Новости“.

Муче је летос стигао у Звезду као најзвучније појачање, али како је време одмицало пружао је све слабије партије и изгубио статус првотимца.

 

Повезане вести

12 comments

LA[K]I нов 29, 2016 at 21:06

Klub mora da se osloni na mlade neafirmisane igrace, kako domace tako i strane. Oni nisu skupi, a mogu dobro da se isplate. Naravno nebi nas mnogo kostalo i da se oni ispostave kao promasaj. Ako nastavimo da radimo kao sto smo radili sa Mouceom, Parkerom i Edsonom samo ce mo sebi stetu napraviti jos vecu.

Reply
Dark нов 29, 2016 at 23:18

Ovo je delimicno istina jer sa mladim igracima nemozemo bas da racunamo na uspehe ni u domacoj ligi ni u Evropi. Mozda kada bi iza njih stojao trener stranac sa velikim iskustvom. Ili da se pomirimo sa tim da je vracanje duga najbitnije, pa zivimo od prodaje tinejdzera narednih par godina
Ima igraca na trzistu za dz.
Mozda bi i mi trebali da koristimo fudbal-menadzer kao skauting.
Svi ste valjda procitali pricu za Firminja. Mojes je priznao da su i oni kada je radio u Evertonu kupovali tako igrace. Izgleda smesno ali moze biti korisno.
Edsona je trebalo ostaviti a ne na silu raskidati ugovor pa makar jos pola godine.
Neke igrace treba sacekati.

Reply
LA[K]I нов 30, 2016 at 18:44

Sto se Edsona tice on je bio teska panjina, kao i ovaj Muce. Igrac koga bi ja sacekao je Fibel. Fizicki je najjaci igrac u nasoj ligi ja mislim. Igrao je do sada toplo-hladno, ali nikada te njegove greske nisu bile tolike kao Edsonove ili Lunetove iz prosle sezone. Mozemo uspehe napraviti i sa mladjim igracima, a to bi najbolje pokazali kada bi nam Lalat bio trener. Naravno trebaju nam i iskusniji igraci, ali igraci koji su provereni, a ne kao sto se sa Muceo radilo. Za njega se znalo da zadnje 3-4 godine nije uradio nista, i opet je uprava odlucila da ga dovede, i da mu da veliku platu. Posle toga je sve bilo jasno.

Reply
Dark нов 30, 2016 at 22:35

Koji igrac je eksplodirao od mladjih kad nam je Lalat bio trener?
Brate shvati Lalat je trener za manje ekipe, Djorina skola, igra covek na kontru.Pa nemozemo mi na nasem stadionu da igramo protiv Backe na kontru na primer.
Fibela treba cekati ali Edson nije igrao pola godine dok je Fibel igrao i trenirao do prelaska u Zvezdu. Mi brate nemamo para za proverene igrace. Muce je u junu 2014 godine presao iz Turske za 4.000.000 dolara u Palmeiras. Bas i nije da nije nista napravio.
Slazem se da u nasoj situaciji takvog igraca sa tolikom platom nije trebalo ni dovoditi.
A Lalat sa mladjim npr u Evropi popice od bilo kog malo boljeg kluba 3-4 komada. AZ istopio slaninu sa 0-3 u sred Novog sada.
Kakav Lalat, u zadnjih 15 godina Zenga je jedan ostalo sve 20 mesta iza njega.A i on je ustvari nista vise nego malo poducen trener. Ovi nasi su tu i tamo za SL dalje nema. I ovaj trenutni nista bolji.

Reply
LA[K]I дец 1, 2016 at 17:17

Pa bas je nasa liga razlog naseg neuspeha u Evropi. Mi u domacem prvenstvu konstantno napadamo, dok se protivnik brani i uputi 3-4 suta u gol po utakmici i to iz kontri. Cim izadjemo u Evropu problem nam prave maltezani, a od Bugara ispadamo na glupost. Sto se Lalata tice tacno je to sto kazes, ali on jeste trener koji forsira mladje igrace sto je pokazao koji god klub da je trenirao. Nazalost ono sto se desilo u sezoni kada je Lalat bio trener, najmanje ima veze sa njim. Klub je bio u raspadu, i pravi je uspeh kako smo na 2. mestu zavrsili. Da je on dobio uslove koje sada ima Grof… Sto se tice igraca, mi mozemo dovesti neke igrace sa kojima bi napali Evropu, a da su provereni. Dajem primer napadaca. Patrik Frajdej, igrao za Mladost iz Lucana u sezoni 2014/2015 i bio najbolji strelac lige. Sada igra negde na bliskom istoku ako se nevaram i belezi odlicne rezultate. Za 20-ak dana ce napuniti 24 godine. Mislim da je to dosta bolje resenje u napadu od Milica. E sad bi problem mogao da bude u tim visokim primanjima koje ima tamo gde igra, ali mislim da bi ga mogli dovesti na leto, pa ako ne udjemo u Evropu on se lako tamo moze vratiti. Inace za igraca u njegovim godinama igranje na evro sceni je veoma primamljiv izazov, jer bi ako se pokaze dobro mogao napraviti neki dobar transfer.

dejo нов 29, 2016 at 20:51

Srecan ti put Mauce jer nisi se pokazao kao pravo pojacanje za Crvenu Zvezdu

Reply
Ivan нов 29, 2016 at 12:14

Ljudi pobogu ovaj panj nas je koštao više od 500 hiljada više od pola miliona na godišnjem nivou za to mora da Dr terza i Grof odma da preuz.e odgovornost pa oko 250 hiljada nas je koštao edson pa parker a terza nam priča o manjem dugu što samo mogu da veruju klinci zato u Zvezdi treba da dodje finansiski moćnik preuzme stvar u svoje ruke jer od ovakvog stanja gore ne može biti nikad.

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга нов 29, 2016 at 12:04

После оваквих авантура и довођења играча за велике паре, никад нико није рекао – Ко га је довео и ко је направио толики промашај!? Да ли ће икад ико одговарати што су отишле огромне паре „у ништа“! Па неће, то је већ познато! Гомила је њих које треба растерати, јер од њих Звезда има само штету и огромне трошкове њиховог туристичког издања!

Reply
Zvezdas Zvezdasevic нов 29, 2016 at 12:38

Ne nadaj se jel drzava rekla da niko nije kriv za dug 60 miliona!!! Vesic se svima nama smeje u lice prvo bio medijski spin majstor Demokrata govorio sve najgore o premijeru sad je glavni spin majstor vladajuce stranke i premijera. Zivimo u banana drzavi zemlji apsurda gde je sve moguce i nista nijenemoguce.

Reply
CIGANIN74 нов 29, 2016 at 17:17

Bilo je jos u septembru ocigledno da se klub na zimu rastaje sa Muceom koji je kao i Edson i Fibel promasaj,ipak treba biti posten pa takodje spomenuti i Ibanjeza i Huga i Donalda pa i LeTaleka,Ruiza(Kanga jos uvek znak?) sa kojima se pogodilo…
Kad se zavrti rulet sa strancima koji su bez obestecenja neki put se ubode,neki put ne..zato nisam za te i takve strance jer nose sve moguce rizike sa sobom koje vise nismo u mogucnosti da podnesemo,zaigrali se Terza i Grof na leto,stavili skoro all in i sad se preostali zetoni vracaju

Reply
Dark нов 29, 2016 at 19:05

Nasi kupuju igrace kao novo auto, iz kataloga. Ima pedigre. Robi rekao da dobro „vozi“ pa se mi ponovili.
Medjutim u nasoj situaciji mislim da to nije bas cudno. Para nemas a nesto bi dobro da „teras“.
Pitanje sto je dosao je relativno jasno s’obzirom da nam je Raosavljevic sportski direktor, covek koji bi trebao da donese konacnu odluku, a on izjavi „ajde da ga dovedemo“ kao da je doveo nekog za 1000 dinara.
Pitanje ZASTO JE IGRAO, posle povrede od 3 meseca, bez treninga, nespreman na najvaznijim utakmicama sezone je pitanje od koga mi je jos vise muka. Pa nije Mesi.
Ostace jos nejasno da li je on ovde ikada bio 100% spreman i da li bi bio bolji da je igrao na svojoj pravoj poziciji jer je kao levak konstantno igrao na desnoj strani. Ako se realno pogleda da u celoj ovoj godini bas niko ne odskace od nekog proseka, sem Uga prosle sezone, Kataia, Ibanjeza i Gruje koji ne nose vise nase dreseve i standardno dobrog Donalda i relativno Srnica mada i on je bio daleko bolji prosle sezone, svi igraju promenjivo i nisu u nekom usponu forme. Uh umalo Sikimu da zaboravim naseg spasioca.
Nisam strucan ali nemoj da bude posle kao sa nekim igracima koji nama nisu valjali a posle nas napravili dobre rezultate. A nije ih malo.
Jasno je i sve da je nesto pokazao kod nas ne bi ostao jer mi nemozemo da platimo klauzulu, kao sto nemozemo da otkupimo ni ugovor Poletanovic od 600000 evra.

Reply
Saša нов 29, 2016 at 11:20

Muče je i bio. Nadali se „stručnjaci“ da nas on odvede u LŠ. Putuj Pablo i srećan ti put !

Reply

Leave a Comment