Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Голманизација #3 – акција која траје!

Црвена звезда, у складу са позитивним тенденцијама у Oмладинској школи, по трећи пут организује oтворено-селективни тренинг за голмане узраста од 2004. до 2009. годишта.

Тренинзи ће се одвијати по плану и програму рада координатора голмана Омладинске школе Душана Гашића, носиоца програма националне лиценце за тренере голмана, као и УЕФА „А“ лиценце за тренере голмана.

У понедељак, 5. децембра 2016. са почетком у 13:30, на теренима изнад јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ чекају вас тренери голмана Омладинске школе ФК Црвена звезда: Милорад Марић, Бранко Катић, Драган Бабић, Стефан Радуловић и вођа пројекта Душан Гашић.

Молимо кандидате да дођу 30 минута раније испред свлачионица Омладинске школе са свом потребном опремом за тренинг (копачке, тренерка, рукавице).

Позивамо и све голмане који су били на првој и другој Голманизацији да поново дођу на Маракану!

Стеван Дика Стојановић – капитен из Барија, Предраг Рајковић – капитен омладинске селекције Србије првака света са Новог Зеланда 2015, Филип Манојловић – први голман нашег сениорског тима – чекају своје наследнике.

Ово је уједно и последњи термин ове године. Искористите га дођите у ваш клуб. Звезда чека на вас!

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

pera нов 30, 2016 at 06:24

Tako to treba da se radi. Treba organizovati i prevoz za tu decu jer ovo je 21 vek šta vi mislite koliko košta povratna karta iz Bujanovca do Beograda recimo. Klupski autobus krene iz Bujanovca pa pokupi klince svuda usput i doveze ih do stadiona a onda ih vrati i klinci puni elana nastavljaju da rade i da se dokazuju kad prodju svi zadovoljni a klub na dobitku. Kolko košta takav igrač klub a kolko kobajagi dobar stranac koji ne pipne loptu kad ga angažuju. Još nešto na našoj deci klub zaradjuje kod promene sredine. Logika se sama nameće. Zvezda kao najveći klub na ovim prostorima mora da ponudi najbolji stručni rad a logika je da će iz toga dobiti sijaset mladih igrača koji će joj to vratiti.

Reply
dejo нов 29, 2016 at 21:21

Moju punu podrsku imate ljudi iz omladinske skole Crvene Zvezde povodom ovog projekta i drugih projekata omladinske skole Crvene Zvezde

Reply
Skaut нов 29, 2016 at 19:24

Dragan Babic je jedan od najperspektivnih trenera golmana u Srbiji!

Reply

Leave a Comment