Moja Crvena Zvezda
ВажноЖенска кошаркаКошаркаНајновије

Црвено-беле отпутовале у Монтану

Црвено-беле девојке отпутовале су у Монтану на меч 7.кола регионалне WABA лиге. Утакмица је на програму у среду од 17:30 (18:30 по локалном времену).

Кошаркашице Црвене звезде кренуле су у јутарњим часовима у Монтану где их наредни дан очекује утакмица у WABA лиги против Монтане 2003. Пред пут у Бугарску, тренер Драган Вуковић изјавио је да очекује тешку утакмицу:

Након победе у наставку сезоне гостујемо екипи Монтане која има одличан састав. Физички су јака екипа са јаким играчицама на центарској позицији. Такође, имају много искусније играчице од нас, које су предвођене одличном американком Шарел Ален. Ми морамо одиграти нашу игру и ако то испоштујемо надам се да ћемо се реванширати за пораз у Београду.

Мина Ђорђевић је један од адута црвено-белих у Бугарској. Мина у WABA лиги у просеку бележи 9 поена и 8.3 скока по мечу, а против Монтане очекује наставак победничког низа.

Добро смо се припремали током ове паузе и започели наставак сезоне победом. Надам се да ћемо против Монтане наставити. Трудићемо се да одиграмо што боље и да им се реванширамо.

Екипу Црвене звезде очекује екипа која у саставу има две америчке играчице и неколико играчица репрезентације Бугарске, што јасно показује њихове амбиције. Предвођене су сјајном Шарел Ален која у досадашњем такмичењу просечно бележи 13.6 поена, 7 скокова и 4.6 асистенција.

Утакмица Монтана 2003 – Црвена звезда игра се у среду од 17:30 по српском времену (18:30 по локалном) у дворани “Младост”, капацитета 800 места. Победом би наш тим практично обезбедио пласман у WABA Суперлигу Топ8.

Екипа Црвене звезде се враћа у Београд у четвртак ујутру, када ће наставити са тренинзима и припремати се за вечити дерби који је на програму у недељу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment