Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаРукомет

Ређају се повреде наших рукометаша

Огњен Јокић

Рукометаши Црвене звезде већ на самом старту нове сезоне плаћају цех играња на три фронта. Из дана у дан смењују се мечеви Супер лиге Србије, регионалне СЕХА лиге и Купа ЕХФ, тако да се готово у сваком мечу неко од играча повреди. Довољно је погледати само ову недељу у којој наши рукометаши играју чак три сусрета (ПКБ, Вардар и Мојковац) и схватити да у свему овоме нема спорта, и да он постаје гладијаторска борба у којој је питање ко ће, и да ли ће неко „преживети“.

На недавном сусрету са бањалучким Борцем повредио се двадесетједногодишњи Огњен Јокић. У први мах се мислило да повреда није озбиљније природе, али је накнадним прегледима утврђено да ће Јокић морати да се повргне операцији колена. Тиме се већ сада слободно може рећи да је талентовано лево крило завршило тек започету сезону.

Поред Јокића, на сусрету са београдским ПКБ-ом, повредио се и десни бек Филип Шћепановић. Повратник из иностранства, на почетку сезоне није пружао очекиване партије, али ће његово одсуство свакако бити велики хендикеп за наше младе играче. Тежина Шћепановићеве повреде још увек није утврђена, али је за очекивати да ће и он извесно време одсуствовати са паркета. Треба напоменути да је и код Филипа Шћепановића дошло до повреде левог колена.

 

 

Повезане вести

5 comments

igor окт 12, 2011 at 17:55

Pa što ste forsirali da igramo Seha ligu???? Zato je Partizan ispao pametan i odustao…. Igraju ljudi LŠ i domaću ligu, a mi se kidamo na 3 fronta domaća, ehf, seha….. Dokle više kojekakvih „stručnjaka“ u SD Crvena Zvezda……

Reply
Dražen окт 12, 2011 at 17:59

Ja mislim da je Zvezda usla u seha ligu zbog finansija. Ne bi sigurno usli u seha ligu da ne postoji neka korist od ucestvovanja u istoj..

Reply
igor окт 12, 2011 at 23:10

Vreme će pokazati….

Reply
davor окт 13, 2011 at 08:18

po nervozi koju su pokazivali Peruničić, Butulija i uprava, korist od ulaska u SEHA su imali samo oni. I to ličnu.
Zato će rezultati, logično, biti ovakvi i nikako drugačiji.

Reply
DSCU окт 12, 2011 at 17:24

Regionalna liga, opste zlo! Tu nemamo kvalitet da izborimo visok plasman, a ta liga ce da nas kosta i visokog plasmana u nasem prvenstvu, tj titule, tako da ove sezone nista dobro ne ocekujemo…!

Reply

Leave a Comment