Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Прави испит за одбојкашице – гостује Јединство СП

После низа добрих резултата и четири узастопне победе одбојкашице Црвене звезде очекује највећи изазов – утакмица против Јединства из Старе Пазове. Црвено-беле ће дочекати Пазовчанке у дербију осмог кола Суперлиге и покушати да изненаде тренутно другопласирану екипу.

Јединство из Старе Пазове од 2012. је члан највишег ранга такмичења и из сезоне у сезону бележе све боље резултате. Потврда тога је и први трофеј клуба, освојен ове године победом над Визуром у финалу Суперкупа. Екипу је пред почетак сезоне појачала Јелене Олуић из НИС Спартака (примач), а поред ње истиче се капитен Сара Саркаџија, као и блокерски тандем Мрдак-Јакић. Тим који је ове сезоне изгубио две утакмице у седам кола – од Железничара (3:2) и ТЕНТ-а (1:3) – предводи један од најбољих домаћих тренера, Јово Цаковић. Јединство има пет победа, укупно 16 бодова и један је од главних претендената на прво место. Такође, победом над екипом Лесковца обезбедили су пласман у осам најбољих у Купу.

Изабранице Мирјане Мусулин коначно су ухватиле ритам и у низу приказују нешто боље партије. Савладани су НИС Спартак, Таково (Куп), Футог и Јединство из Ужица, али ће тим из Пазове бити убедљиво најтежи задатак. Црвено-беле су тренутно пете на табели са 13 бодова (један мање од Динама који је четврти и пет више од Железничара који се налази на шестом месту).

Утакмица у УСЦ ,,Вождовац“ на програму је у петак, 2. децембра у 19.00.

 

Повезане вести

Leave a Comment