Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: Заслужени реми

Нерешен резултат против лучанске Младости остао је у сенци повреде Срђана Плавшића који је почетком другог полувремена прво на носилима, а онда и амбулантним колима напустио Маракану.

Тренер Божовић непосредно по завршетку утакмице истакао је да се нада да омалени нападач није доживео судбину капитена „Луковића“, као и да је Младост заслужено освојила бод.

Сматрам да је противник заслужено изборио нерешен резултат. Успели су да постигну два гола из две одличне контре. Ми смо након заостатка успели да преокренемо, имали смо и бројчану предност, али нажалост нисмо победили. У другом полувремену смо имали прилика да тријумфујемо, нисмо их искористили и честитам противнику на освојеном боду – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде и осврнуо се на детаљ са почетка другог полувремена.

Нажалост, Плавшић се повредио. Тренутно немам много информација о озбиљности повреде, али се надам да није много озбиљно – закључио је Звездин стратег.

Текст на сајту СД

Повезане вести

12 comments

Mississauga дец 2, 2016 at 22:28

Grofe , zar ti nije vise jasno da gubimo vreme, i mi sa tobom i ti sa nama. Prekrati nam muke , PAKUJ SE !

Reply
Teks Viler дец 2, 2016 at 16:54

Sujeta,nesloga,stres….

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 2, 2016 at 16:47

grofe samo se blamiras i ti i terza..ovo je sramno i mucno gledati vas..sam si dovodio igrace i sve promasaji osim donalda pa si se sad setio i nekog Mijuskovica iz makedonije da ga dovedes kao pojacanje..pa ajte molim vas kakvo je to vise ponizavanje kluba i navijaca..svakog kog si poznavao a propali je fudbaler ti ga udomis u zvezdu da se mi kao navijaci jedemo od muke

Reply
Djole-Jagodina дец 2, 2016 at 16:32

A boga mi grofe vreme ti je da ides dok jos vremena imas da odes dostojanstveno.Jasno je i tebi a i nama da si doveo krs igrace od kojih nema nista i da ovo ne lici ni na sta.Potencijala nemas a vidi se da ti je i volja i zelja na nuli.Lako je sa dobrom ekipom napraviti nesto pokazi znanje sad kad nemas kvalitet u ekipi.Da li te je sramota ovakve igre

Reply
Hadži Dragan дец 2, 2016 at 13:47

Dragi moj Grofe,hajmo u Arandjelovac u pečenjaru kod Marka da pojedemo prasence i popijemo neku litru Oplenačkog,pa ti lepo pakuj kofere dok si još grof…da ne bude posle,putuj igumane.

Reply
dragan bari 91 дец 2, 2016 at 13:40

Kakvi ljudi,takvi i komentari.Nigde ni zareza ni tačke,nepismenost i mržnja izbija sa svih strana.Ja se nadam da vi ipak navijate za one druge,koji su osnovani u zagrebu,jer ako navijate za Zvezdu onda ste zaslužili Dostanića,Janevskog,Kristića,Kosanovića….Da li je moguće da na zvezdaškom sajtu nema nekog administratota koji bi sprečio vredjanje i pljuvanje naših trenera u KK i FK.Smuči mi se od ovog polusveta koji se javlja samo kad ne pobedimo.

Reply
milos rankovic дец 2, 2016 at 13:21

Kako smes i da pricas takozvani treneru za sve ovo sto se desava ti si jedini krivac ti si dovodio igrace ti si ih vodio na pripreme pa u novembru nemaju snage za jedno poluvreme gde u svetu ima placas igraca najvise od svih on gleda finale devis kupa drugi u Parizu setka se ima bre da idu sa ekipom da ih bodre da su tu al sta tebe briga nedajes ti pare ako si moralan covek podnesi ostavku i idi ko covek

Reply
Zvezdas Zvezdasevic дец 2, 2016 at 12:25

Mi igru nemamo jos od prolecnog dela prosle sezone mi smo trebali da ispadnemo od Valete Grof je sujetan covek za nasu ligu je dobar ligu mozda i osvojimo ali od evrope nema nista Grof nema taj kapacitet to se vidi iz aviona.

Reply
Sasa дец 2, 2016 at 12:16

Mislio sam da je neki strucnjak ali sam se grdno prevario. Lako je bilo sa onom ekipom od prosle godine prosetati se prvenstvom to bi verovatno mogao bilo ko od nas navijaca,medjutim tek se sad vidi koliki je strucnjak!!! Mene je licno sramota kad vidim kako nam igra ekipa.

Reply
kad se namesta sve дец 2, 2016 at 11:23

za kl tebra se radi to sta ti mislis da je dosla sve varijamte prelaza ssve isla kl bi bila u minusu i lepo reki sjebete ljude i cao kao vojvodina 0-0

Reply
Ivan дец 2, 2016 at 09:53

Realno gledajući niti remi nismo zaslužili ej bre igrati od 50 minuta sa igračem više i ne znati se povezat sa loptom pri tom protivnik u poslednjem minutu ima šansu za pobedu mislim na nepostojeći ofsajd do sada sam mislio da je terza problem jedini upravo si ti grofe glavni krivac za jučerašnju bruku i sramotu.

Reply
ivan дец 2, 2016 at 09:44

Odlican si grofe ,samo tako nastavi.Mozda izborimo intertoto kup.

Reply

Leave a Comment