Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Плавшић: Добро је, добро сам!

Навијачи Црвене звезде могу да одахну – Срђан Плавшић није теже повређен, и ускоро ће се вратити на терен.

Лепе вести нам стижу дан након утакмице Црвена звезда – Младост која је осим резултатског неуспеха донела и повреду Звездиног фудбалера Срђана Плавшића. Иако је први утисак био другачији, испоставило се да повреда омаленог везисте није озбиљне природе.

Срђан Плавшић је данас дошао на тренинг где је био на терапији.

Срећом, све је у реду! Болело је, али, ништа није сломљено. Нећу дуго одсуствовати са терена, чак ћу дати све од себе да будем спреман већ за утакмицу са Вождовцем. Захвалан сам свима на подршци, а сад сви можемо да одахнемо – рекао је Плавшић.

Утакмица против Младости за Срђана је била 51. у Звездином дресу. Надамо се да ће 52. доћи врло брзо.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

dejo дец 3, 2016 at 22:25

Autoru teksta prije ovog sam pogrijesio za dan nadam se da cete mi izbrisat komentar prije ovog ,danas je 3 Decenbar dan kad je Plavsicu rodjendan pa bih mu pozelio da blista u Zvezdinom dresu i da ti se sve lijepe stvari desavaju u privatnom zivotu

Reply
dejo дец 3, 2016 at 22:10

Srecan ti rodjendan Plavsicu pa da blistas u Zvezdinom dresu a i da ti se sve lijepe stvari desavaju u privatnom zivotu

Reply
dejo дец 2, 2016 at 23:34

Hvala ti na lijepim vijestima autoru teksta a tebi Plavsicu zelim kad se vratis ubrzo na teren da podignes ekipu tako sto ces da uneses dobro raspolozenje dokle se ne vratis a kad se vratis Plavsicu posle povrjede pocni da hranis saigrace Crvene Zvezde svojim pas loptama i ako ti se ukaze prilika davaj golove sto vise

Reply
ĐOLE BARI 91 дец 2, 2016 at 21:11

HVALA BOGU DA SI DOBRO.SAMO NAPRED,START JE BIO NAMERAN I KRVNIČKI, NEMOJ DA PRIHVATIŠ IZVINJENJE. POSEBNA PRIČA JE SRAMNA SVINJA, TRENER OVIH ČOBANA KOJI JE IZJAVIO DA SE NJEGOV IGRAČ OKLIZNUO. SA TIM OLOŠEM NI TI NI NIKO OD IGRAČA VIŠE NI REČ. SVAKO DOBRO.

Reply

Leave a Comment