Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Доналд: Велика част за мене

Јучерашња утакмица против Младости из Лучана била је мали јубилеј за Мичела Доналда. Звездин везиста уписао је 50. наступ у црвено-белом дресу.

Ово је велика част за мене, посебан осећај зато што искрено волим Црвену звезду. Шта год да се догоди у будућности у мојој каријери овај клуб и чињеница да сам одиграо 50 утакмица и оставио неки траг у Звезди биће заувек у мом срцу. Борићу се за грб који носим на грудима докле год сам овде. Најважнији је клуб, са мном или без мене увек мора да бележи велике успехе. Уколико будем могао да допринесем томе својим играма биће ми неизмерно задовољство зато што сам у овом клубу и у овом граду јако срећан – рекао је Доналд.

Своју 50. утакмицу памтиће по доброј игри, али и пропуштеним приликама.

И поред свега, остаје разочарање што нисмо уписали победу јер смо имали 18 шутева, одлично смо се борили, али оно што на крају остаје јесте да смо дали само два гола. Наш противник је из две готово једине шансе дао два гола. Имали смо одличне прилике, али недостајала нам је завршница. Знамо шта треба да исправимо у наредној утакмици. Позитивна ствар из свега овога је што нисмо изгубили, што смо стварали одличне прилике и приказали добру игру.

Већ у недељу црвено-беле очекује нови изазов, гостовање Вождовцу.

Сваки спортиста жели увек да побеђује, али у тренутку када је судија одсвирао крај заборавили смо на резутат и окренули се наредном противнику. Анализирао сам свој учинак против Младости, али само да бих видео шта треба да поправим на мечу против Вождовца. Даћу све од себе да 51. утакмицу упамтим по победи – поручио је Доналд.

Осим Мичелда Доналда, цифру од 50 утакмица недавно су премашили и Срђан Плавшић и Славољуб Срнић. Плавшићу је утакмица против Младости била 51. у Звездином дресу, а Срнићу 52.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo дец 3, 2016 at 21:40

Donaldu cestitam ti na jubileju u Crveno belom dresu od 50 utakmica samo nedostaje od tebe Donalde da jos jace pomognes Crvenoj Zvezdi naprimjer gol asistencijama i tvojim golovima

Reply

Leave a Comment