Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Следи Морава, субота 19:00 Шумице

Након пласмана у полуфинале Купа Србије група Центар, рукометаши Црвене звезде се враћају обавезама у Суперлиги. У Шумице стиже Морава, субота 19:00.

Тренер Ненад Перуничић је одморио поједине стандардне првотимце што због проблема са повредама и вируса у мечу против РК БАСК Соко, а шансу пружио онима који су будућност Црвене звезде, Звездиној деци. На паркету смо имали шесторицу изданака Звездине школе рукомета, а добили смо и најмлађег дебитанта у историји клуба – Алексу Туфегџића.

Остала су још три кола до зимске паузе у Суперлиги, а напоран ритам рада и утакмица су додатна мотивација нашим рукометашима. Капитен Дејан Бабић је сигуран у свој тим и свестан да победе доноси само максималан приступ свакој утакмици.

Морава је брза екипа, млада, жељна доказивања. Не смемо никога да потценимо и да уђемо у меч лагано, јер знамо како је било у првом мечу у Великој Плани. Меч против Мораве ће бити права провера за меч у Суботици, који је за нас један од најважнијих у сезоне – јасан је капитен пред меч против Мораве.

Меч 13.кола Суперлиге између Црвене звезде и Мораве почиње у 19 часова, у Шумицама. Већ у среду Звезда гостује у Суботици, екипи Спартак Војпута.

Дођите да подржите Звездину децу у завршним изазовима сезоне.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment