Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звезда наставила да посећује школе

Делегација ФК Црвена звезда је у петак, 2. децембра, посетила Батајницу односно основну школу „Бошко Палковљевић Пинки“.

Након многобројних посета школама, Црвена звезда је наставила са промоцијом „Ђачког југа“ и у Батајници. И овога пута, фудбалере Црвене звезде дочекала је пуна сала ђака који су желели да присуствују овом дружењу. Сама појава Петра Орландића и Зорана Рендулића изазвала је овације међу малишанима који су стрпљиво чекали и дочекали да од Звездиних првотимаца добију аутограм, а наш клуб је за све ђаке обезбедио и црвено-беле поклоне.

Клуб се овом приликом захваљује свим запосленима у школи који су учинили све да ђаци, али и фудбалери уживају.

Ученици ове школе имали су прилику да се информишу о акцији „Ђачки југ“ која им омогућава да Црвену звезду гледају бесплатно сваки пут када се утакмица одиграва на стадиону „Рајко Митић“, а ова вест је изазвала усклике одушевљења. Црвена звезда ће на утакмици против Радничког из Ниша која се игра 11. децембра угостити многе од њих, а верујемо да ће након тога постати и редовни гости на нашем стадиону. Сви ђаци, основци и средњошколци ће уз ђачку књижицу моћи да уђу на јужну трибину стадиона „Рајко Митић“.

Црвена звезда ће у оквиру акције „Ђачки југ“ и убудуће посећивати основне школе. Планирано је да се дружењем са децом код садашњих и будућих Звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo дец 3, 2016 at 21:45

Sjajna akcija omladinske skole Crvene Zvezde nadam se da cete omladinska skolo nac dosta djece koja bi se moglo prikljucit omladinskoj skoli Crvene Zvezde to treba da napravi direktor omladinske skole Crvene Zvezde Mladenovic

Reply

Leave a Comment