Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Анђелковић мајсторијом донео тријумф Звезди

Црвена звезда је на крову тржног центра на Вождовцу, први пут на вештачкој подлози, савладала домаћи тим резултатом 1:0. Стрелац јединог гола био је Душан Анђелковић.

Малобројна публика није могла да види много тога на овом мечу. У првом делу игре оба тима су покушала да дођу до предности, али сем прилике Дражића није било оних из категорије стопостотних. У тој ситуацији нападач домаћих се нашао очи у очи са Манојловићем, али је послао лопту поред голмана и стативе Звездиног гола. Звезда је имала неколико покушаја, али ништа вредно пажње и нарочито опасно.

Ако је прво полувреме донело веома мало дешавања и узбуђења, шта тек рећи за други део утакмице. За 45 минута видели смо буквално три ситуације вредне помена. Две пред голом Вождовца.

Играо се 56. минут када је Полетановић срушен на ивици казненог простора. Анђелковић је извео слободан ударац и мајсторски погодио мрежу домаћих! Звезда је повела са 1:0. 

Готово 25 минута касније, Срнић није успео да савлада Поповића, који је одбранио његов ударац, да би минут касније резервиста Срећковић на другој страни искушао Манојловића, који је одбио лопту у корнер. До краја је још Дражић имао једну прилику у гужви пред голом нашег тима, али није био близу поготка.

19. коло Супер лиге

ВОЖДОВАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:1 (0:0)

Стадион Вождовца
Гледалаца: 1 000
Судије: Илић, Ђурђевић, Милутиновић 
Жути картони: Филиповић 
Стрелац: Анђелковић у 56. минуту

Вождовац: Поповић, Јовановић, Путинчанин, Михајлов, Филиповић, Лукић, Павловић, Стојановић (Георгијевић), Асани (Срећковић), Зец (Ћирковић), Дражић

Звезда: Манојловић, Петковић, Ле Талек, Фибел, Анђелковић, Доналд, Полетановић, Ристић (Срнић), Руиз, Орландић (Рачић), Сикимић

ТОК УТАКМИЦЕ

2/2

90′ Гужва у шеснаестерцу Звезде, али без опасности.

81′ Срнић је шутирао право у голмана Вождовца, а Павловић на другој страни није успео озбиљније да угрози Манојловића.

69′ Сикимић у одличној позицији, али шутира преко гола.

56′ ГООООООООООООООООЛ! Ништа се није дешавало на терену преко десет минута у другом делу игре, а онда је Полетановић срушен на ивици казненог простора. Анђелковић је извео слободан ударац и мајсторски погодио мрежу домаћих!

Срнић је заменио Ристића на старту другог дела.

1/2

Без већих узбуђења у наредних 10-ак минута.

35′ Филиповић је оштро стартовао на Руиза и добио жути картон.

24′ Сикимић је пробао, али слабо.

23′ Стојановић је „промешао“ одбрану Звезде, али Манојловић брани његов ударац.

20′ Ле Талек блокира Зеца у изгледној ситуацији.

13′ Добра шанса за Звезду на другој страни, Руиз је одрадио добар посао, али се Сикимић није најбоље снашао, па у наставку Ристић и Руиз нису успели да спроведу лопту у мрежу.

9′ Велика прилика за Вождовац, али нема гола. Ле Талек је кардинално погрешио, Дражић је изашао сам пред Манојловића, послао лопту поред њега, али је она завршила ван оквира гола.

6′ Прва гужва у казненом простору Вождовца, али Звезда сем једног корнера и два изблокирана ударца није урадила ништа.

 

НАЈАВА

Фудбалери Црвене звезде гостују екипи Вождовца у 19. колу Супер лиге Србије. Наш тим ће покушати да оствари тријумф, након ремија у прошлом колу.

Наш тим ће први пут гостовати на новом стадиону „Змајева“, који се налази на крову тржног центра. Звезда је у прошлој сезони два пута савладала Вождовац у гостима (1:0, 3:2), док је на старту ове сезоне екипа Миодрага Божовића славила са 3:0 на свом терену.

Црвено-бели ће бити десетковани, јер у екипи неће бити Канге, Моучеа, Вијеире, Рендулића, Луковића, док су ровити Орландић и Ристић у тиму. Плавшића ипак нема у саставу, иако је најављено да би могао да заигра.

Повезане вести

39 comments

SVE PJANO21 дец 5, 2016 at 01:53

O igri Zvezde neću da polemišem, igramo onako kako znamo, a to je nikako. Takođe, uopšte ne krivim Božovića za to, jer on ne odlučuje mnogo u vezi sastavljanja tima, samo glup čovek može da veruje da je Božović tražio neke od ovih amatera, to su sve Terzine kombinacije, ali protiv mafije ne možemo. Isto tako je neko napisao da kod Muslina nismo igrali nikako (donekle je u pravu), ali Muslin je igrao 5 puta bolje u Evropi, što je meni jedino bitno, a igrači su bili 5 puta jeftiniji. Sve u svemu, problem je mafija u klubu (čitaj Rajo Božović i njegovi ljudi), a ne Miodrag Božović. Pozdrav onima što imaju nešto u glavi.

Reply
dejo дец 5, 2016 at 00:19

Cestitao bih Andjelkovicu na golu al ne mogu jedno da svatim zar mora Crvena Zvezda da se spasava glavom bez obzira iz prekida skoro vazda gdje su napadaci i igraci sredine terena

Reply
Dark дец 4, 2016 at 23:15

Evo i ja dodam mada pokusavam iako volim Zvezdu od 1983. godine, secam se Sestica , Elsnera, Jukovcana pa na ovamo, ali ne zelim da se svadjam ovde sa nikim, svoj komentar. TRENER KOJI nemoze godinu dana da nadje zamenu za Grujica,3 meseca za Kataija i Ibanjeza, sa kojim nema igre, nema nikoga ko odskace ili blista, nemamo ni jednog mladjeg u timu nije trener za Crvenu Zvezdu. Koliko god je dominirao do zime toliko se blamiramo od januara na ovamo. I shvatite to se nece promeniti. Muslin je isto tako osvajao i u evropi smo bili NULA. Niko i nista.
Nije bitno da li je danas bio penal ili penal protiv groblja proletos bitno je uvideti da nama drze svi cas fudbala cak i u Super ligi. Pa ce da dodje jedan Sasuolo koji ce da nas ponizi i opet nismo nigde. U januaru naci trenera, obavezno STRANCA iz holandske ili nemacke skole( ne Gulit ili neki takav koji nema ama bas nikakav rezultat nigde),moze i Zenga, od koga se zahteva napadacki fudbal,dopadljiv za publiku. Pozajmljene Moucea i Poletanovica vratiti. Vieiru prodati jer nece produziti ugovor, Petkovic ako ne produzi ugovor ne stavljati u sastav.Dati Donaldu i Le Taleku produzenje i povecanje ugovora. Pustiti Kahrimana jer je jasno da on nece vise stati na gol.
Tim kakav-takav uci u pripreme i praviti doselekciju od mladjih/omladinaca i trenutno prisutnih. Sa nikim ne raskidati ugovor jer nemamo takav luksuz da placamo penale. Tu mislim i na Fibela.Vratiti pozajmljene.
U junu raspustiti nepotrebne, po izboru novog trenera i eventualno dovesti 2 neophodna fudbalera.
Treba nam koncept po kome od petlica do seniora svi igraju u istoj formaciji da bi se igraci lakse uklapali i mogli prekomandovati iz mladjih u seniore .

Reply
Estrella Roja дец 4, 2016 at 20:03

Jedna moja opaska vezana za komentare navijača. Nije dobro praviti generalizacije zbog mogućih grešaka, ali se da naslutiti jaz među generacijama navijača. Među mladim, rođenih posle devedesetih i nešto mlađih, uočljivo je zadovoljstvo samo zbog jedne minorne činjenice da biti bolji od grobara znači ispunjenje ambicija. Kakva Evropa i kvalitetna igra makar za bedne domaće okvire, šta je to u odnosu na fakat da biti ispred komšija predstavlja suštinu fudbala kod nas, iako su te komšije još očajnije u ovom trenutku. Pre bih rekao da su oni manje loši nego što smo mi malo bolji. To je sasvim malograđanski rezon koji nama, malo starijim navijačima koji pamte Piksija i Deju, predstavlja popriličan problem. Neko će reći da ne treba živeti u prošlosti što je tačno, ali je još gore živeti u besperspektivnoj i maglovitoj sadašnjosti koji ne daje nikakve nade za malo ružičastiju projekciju budućnosti.

Reply
Estrella Roja дец 4, 2016 at 20:10

Izvinjavam se zbog lapsusa, mi smo manje loši od grobara pre nego malo bolji od njih. 🙂

Reply
Loki дец 4, 2016 at 23:01

U pravu ste…primetne su podele u komentarima…Ali, ja to ne bih delio na godine rodjenja, jer pamet nije u godinama nego u glavi. I meni stvarno nece biti jasno da neki i sa 15 godina moze mucenje i uzas od igre da gledaju ravnodusno, pa cak i zadovoljno(!!?) jer smo ispred Grobara 6 bodova. Al,i tu razliku smo napravili dok je kod njih trener bio Tomic, u medjuvremenu im je dosao Nikolic i od tada su bez poraza, sa samo dva neresena rezultata…od dolaska Nikolica njihova gola razlika je 3 puta bolja nego nasa!!! I bodovi se ponovo dele…a nesto smo brzo zaboravila da smo u derbiju igrali bunker sa svega dva suta na njihov gol!!??? I hajde, ono na cemu ovde insistiram i kad je u pitanju fudbal, a i kosarka, da ukljucimo mozak i otvorimo oci, a ne da onako navijacki lupetamo neke kojestarije..pa da kazem: ako stavimo na skener 11 igraca Zvezde i 11 igraca Partizana… rezulatat ce biti 10:1 u korist grobara (a mozda i 11:0, jer neki tvrde da je i Everton za nijansu bolji od Donalda)… a to se nikada u istoriji fudbala na ovim nasim prostorima nije dogodilo!!! Izvrsite i sami proveru..pa javite koji je to igrac Zvezde na svojoj poziciji bolji od igraca Partizanan na istoj poziciji!!!!
Nemoj samo sad da se javi ti neki „navijaci“ koji ce meni da odbruse da sam grobar, je li, ili da ne treba da navijam za Zvezdu i slicne gluposti…Jer moram da ponovim nesto sto sam vec jednom momku ovde stavio do znanja, da imam najmanje 3 puta vise godina staza na Severu, nego on godina, a vise tuca(i zaplenjenih grobarskih zastava) nego sto je on ukupno gledao utakmica i uzivo i preko TV(ako cemo i po tom pitanju da se nadmecemo)…
Jednostavno, zabrinut sam…i to mnogo.

Reply
CIGANIN74 дец 4, 2016 at 20:43

Estrella Roja kao i uvek pravo u metu,odmereno,gospodski i naravno na prvom mestu -Ciganski Zvezdaski kako bi trebalo da prilici svakom zvezdasu bez obzira na godine.jaz koji spominjes se oseca a u tome ipak prednjaci mladja generacija koja usled nedovoljnih argumenata jako ruzno kvalifikuje sve druge neistomisljenike,mi stariji koliko god nas to bolelo trebamo nastaviti sa argumentovanom kritikom svega u nasem klubu a na uvrede ako i odgovorimo mora biti u stilu Estrella Roje jer samo jedinstveni mozemo doci do titule i evrope.ovaj jaz je nastao zbog trenerovog (ne)rada i podelio nas je na Grofovce i anti Grofovce,jedni jos pod utiskom prosle sezone,raznih rekorda i trenutnih +6 i drugi(sreca u vecini)koji trezveno vide sve jos od proleca preko jula,evro meceva,derbija i SikimaAndjelkoOrlando spasavanja…ovi jedni veruju u Grofove tikete,lozove,rulet kombinacije a ovi drugi vide nove Lucane i blamaze u derbiju bez ni grama nade o nekoj evropi,svako nek vidi kako hoce,kako mu je lakse,samo nek u tim razlicitim pogledima nema prostora za vredjanja i mrznju

Reply
Estrella Roja дец 4, 2016 at 23:08

Zahvaljujem kolega na pohvalnim rečima, već sam ranije pomenuo da slično razmišljamo o stanju u našem klubu. Poenta je da zvezdaška javnost mora da vrši pritisak na inertnu upravu i stručni štab, jer ne smemo spuštati lestvicu naših očekivanja na efemerne ciljeve kao što je beznačajna titula bez mirisa i ukusa. Drugim rečima, bez verifikovanja iste igranjem evropskih takmičenja i bez igre u kojima je cilj dati više golova u mreži rivala (posebno u našoj tzv. superligi) nema Crvene Zvezde. I zato očekujem da konstruktivna kritika treba i mora da postoji, bez dobijanja ružnih etiketa od onih koji smatraju svaki kritički ton kao atak na instituciju Zvezde. To bi mnogi trebali da razluče u svojim glavama pre nego što krenu da vređaju. Priče koliki je dug bio a koliko se on sada smanjio su za nas nebitne ako nema vidljivog rezultata. Lošim upravama odgovaraju navijači sa skromnim očekivanjima, onda su i oni, mislim na rukovodeće ljude, bezbedni u što dužem rovarenju kroz klub. Pozdrav tebi i svim Ciganima.

Reply
Bata дец 4, 2016 at 18:26

Samo da pobedimo u preostala 3 meca i tako zavrsimo jesenji deo , bilo je tesko za gledanje . Valjda gore od ovoga nemoze a na prolece upravo pamet u glavi , par pojacanja i mnogo , mnogo bolja igra i razultati i dupla kruna naravno .

Reply
aleksandar дец 4, 2016 at 18:11

Pobeda je pobeda,prvo mesto je prvo mesto,titula se pise sve ostalo se zaboravlja. Verujem da ce na prolece biti bolje uz par pojacanja,jednostavno mora. Razumem ljude kojima smeta igra ali nikako ne mogu da razumem osobe koje tuguju sto smo pobedili, ja iskreno mislim da se dosta grobarstine uvuklo medju zvezdase i samo rovale li rovare kao krtice. Isto mislim da se previse ocekuje od ove ekipe,mi smo prodali sve bitne igrace i ne moze se vise ocekivati, meni je titula dovoljna,kad se setim sta je sve bilo u proteklih 10 god. Bitno je da se smanjuje dug i osvajaju titule,za igru me iskreno zab.le.

Reply
Sofro дец 4, 2016 at 19:05

A sto te zabole za igru Aleksandre?Pa dokle vise da strepimo hocemo li dobiti prosecne ekipe?Naravno da je pobeda bitna i to me raduje ali kad tad necemo vise dobijati ovakve utakmice i onda?Mnogo je pitanja a malo odgovora.Neko bi trebao da izadje u javnost i da otvoreno kaze sta trenutno ne stima a ne da se segace i da sve okrecu na glupe sale.Dobro je sto ce uskoro pauza i sto moze nesto da se promeni a lose ce biti ako se ovako nastavi na prolece i eventualno ugrozi titula sto bi sa ovim kadrom u ovoj jadnoj ligi bila ravna katastrofi.Pozdrav pravim navijacima

Reply
aleksandar дец 4, 2016 at 19:41

Pa ti predlozi sta bi? da se smenjuje trener,da se tera uprava? jesmo imali izbore? ko je konkurisao za mesto predsednika? svi beze od naseg kluba niko normalan nece da se upusta u ovo u cemu je trenutno Fk Crvena Zvezda, mislim da ste vi nezreli,samo igra pa igra, ne shvatate uopste da smo mi na ivici da bankrotiramo. Ne moze i jare i pare. Mislis da Grof ne bi mogao da trenira neki Amkar i da prima masnu lovu? Ne razumem sta vi ovde hocete? da gazimo sve sa po 5:0 a da vam igraju omladinci. Hocete neke bajke i basne,i samo cekate najmanju sitnicu da pljujete po klubu, pa ne znam, prati nesto drugo kad ti toliko smeta ovo sada. Inace smo u prethodnih 10 god igrali kao barcelona i gazili sve redom i osvajali titule redovno pa je sad mnogo lose. Mnogo vam je lose sve ovo pa ne mozete ni da gledate, pa jednostavno nemojte ima nas koji cemo podrzati klub i kad je „tesko“ i kad se igra „lose“ na prvom mestu!

Reply
Sofro дец 5, 2016 at 06:07

Aleksandre,izgleda da ne vidis sustinu pa je svaka dalja diskusija suvisna.Pozdrav

Reply
dejo дец 5, 2016 at 00:15

Autore Aleksandre da li fali igracima Crvene Zvezde kondicijoni trener ,autore danas sam gledao Crvenu Zvezdu na TV mogu ti rec da je golman Crvene Zvezde spasio to mu jeste posao al mi se ne svidja Le Talek jer mislim da bi uz Fibela trebao da bude neki nizi igrac evo primjera Barse tandem stopera Pike i Maskerano , autore Aleksandre evo predloga za sastav Crvene Zvezde mojeg recimo Manojlovic ,Ristic ,Petkovic ,Fibel ,Milosevic , Babunski ,Donald ,Kanga ,Ruiz ,Orlandic i Ilic znam autore da ima ovdje igraca koji imaju povrjede al to su moji predlozi neki zelio bih da znam tvoje misljenje ,sada cu ti pomenut danasnju utakmicu Crvene Zvezde protiv Vozdovca mislim da je bar malo morala da bude efikasnija Crvena Zvezda treba da igraju fudbaleri Crvene Zvezde sto jednostavnije i da ne promasuju ono sto stvore ,podloga trave je vjestacka bila na stadionu Vozdovca morali su bolje da se snadju napadaci Crvene Zvezde ,ne svidja mi se Grofova izjava kako im je tobos tesko igrat po vjestaskoj travi fudbalerima Crvene Zvezde ,hocu da kazem da Crveno beli fudbaleri treba da igraju odlicno nezavisno od trave na stadionima u Srbiji ili kad budu igrali Evropu

Reply
Djole-Jagodina дец 4, 2016 at 18:00

AUUUUUUUUUUUUUU sve smo gori i gori da li je nekoga sramota zbog toga.E grofe grofe groficu nijedan

Reply
mmm дец 4, 2016 at 17:42

Nije jasno dali Zvezdini navijaci STVARNO VOLE Zvezdu ili nesto drugo.

Reply
aleksandar дец 4, 2016 at 18:17

To se i ja pitam, na drugom zvezdinom forumu, jedan kao „navijac“ zvezde ostavi komentar da je grehota sto smo pobedili,i administratori ne diraju kom, to dovoljno govori kakvo je stanje medju zvezdasima, cini mi se da nije u pitanju samo losa igra.

Reply
dragan bari 91 дец 4, 2016 at 17:39

Auu koliko glodara na zvezdinom sajtu,baš ste se ordanizovali.

Reply
aleksandar дец 4, 2016 at 19:54

Uvek su oni bili organizovani sto se tice tastature, samo kad dodje da se ide na tribinu to im slabo ide. Treba ih razumeti,kompleks i mrznja prema zvezdi su jaci od njih i spremni su na sve, cak i da se predstavljaju kao „realni“ zvezdasi. A najvise ih bole nase pobede,tad su najaktivniji ako si primetio.

Reply
Jack Sparrow дец 4, 2016 at 16:58

Tuga,cemer i jad.. Igra katastrofalna,mucno je gledati.. Pa dokle vise da igraju ispusene mustikle? Po cemu je Ruiz bolji od Adzica ili Srnica? Raspali Fibel od Stojanovica? Poletanovic od Racica? Protiv Lucana igra sa tri zadnja vezna do Babunski propada na tribini.. Po cemu je bolji Andjelkovic od Milosevica? Raspali Sikimic i Orlandic od Joveljica i Vucevica i Huga? Po cemu je Mouce dobijao sansu ispred An.Lukovica,Srnica itd.. Ostavite se Mouce,Renduljica,Aleksandra Lukovica,Andjelkovica,Fibela,Ruiza,Kange,Sikimica i Orlandica,daj te sansu mladjim igracima i zvezdinoj deci.. Gore pomenutima pocev od Mouce pa nadalje u januaru se zahvali ti…

Reply
Suhoj37 дец 4, 2016 at 16:14

Prošle sezone sam bio ubeđen da ćemo kako vreme prolazi sve više da meljemo ali sada…pitanje je da li ćemo i titulu da osvojimo jer realno gledano Zvezdine utakmice su postale mučne za gledanje. Ovo je nerealno koliko loše igramo u odnosu na prošlu sezonu a i na domaćem terenu koji je bio neosvojiva tvrđava(bar u našoj ligi)sebi dozvoljavamo da kiksnemo protiv jedne Mladosti.

Reply
CIGANIN74 дец 4, 2016 at 15:38

Do pre mesec,dva sam razmisljao kojih 11 ce Grof da izvede,u pobede sam bio ubedjen a zadnjih mesec,dva samo razmisljam na koju foru mozemo pobediti ,bez obzira na prvih 11…znam iz kontre je nemoguce jer i ako se ukaze prilika kao danas 2,3 puta sa Sikimicen plus jos Orlandicem to je neizvodljivo,iz neke pas igre do gola doci takodje neizvodljivo,iz kornera(blizu 100 do sad)tek nema sanse jer nisu uvezbavani na treninzima,na neku indivindualnu akciju tipa da se nanize cela odbrana protivnika i useta u gol je totalno nerealno sa ovakvim igracima i sta ostane neki penal ili slobodnjak(u zoni suta,do 20m).
Na srecu pojavi se taj slobodnjak i LucoAndjelko ga zavuce,srecan zbog pobede,zbog probudjenog LeTaleka,dobrog Petkovica i Ruiza…ali jos vise zabrinut zbog ekipe i njene buducnosti pod sadasnjim trenerom.
Poceti i zavrsiti sa Sikimicem i Orlandicem(izasao u 89m)koji niti mogu jedan drugom nesto pripremiti,niti u polukontri,kontri ucestvovati,niti najobicniji pas odigrati je nesto sa cim je nas trener dotakao dno svega vezanog za profesiju kojom se bavi,sigurno ce reci zbog prekida je taj Tandem bio zamisljen ali pitam kojih prekida??!!!kojih??!!onih preko 300 do sad sa sve kornerima koji izgledaju samo opasno po nas gol ako protivnik krene u kontru,nikakvih istreniranih specijala za takav tandem nemamo a forsira se,u teoriji i praksi sa takvim tandemom u startu sa 9-oricom se pocinje,nego da ne duzim vise
hvala Andjelku i LeTaleku za ovo danas a za neko bolje sutra potrebno je da se klub zahvali Grofu

Reply
otpisani101 дец 4, 2016 at 15:37

Naravno utakmica je bila prema ocekivanju…bezidejni napad i panicna odbrana a vezni red i ne postoji…bolje od ovog i ne moze…u spicu dva balvana koji ne znaju osnovne stvari u fudbalu…vezni red i nemamo ,jer ni dva precizna dodavanja nismo videli a i tri sekunde ne mogu da sacuvaju loptu…odbrana je na sseoskom nivou,panicna ispucavanja sto dalje od gola…realno je ovo maksimum …andjelkovic nam je najbolji igrac a prosle sezone je bio treci bek,sikimic nam je prvi spic a planiran je kao cetvrti,orlandic i nije bio u planovima itd…itd…itd…sve ovo sto gledamo,verovatno smo zadluzili…grof glumi murinja,pola igraca ne zna gde se nalaze a druge polovine igraca nema ni u protokolu,poput babunskog,vieire,ilica itd…jedva cekamo da se ova tuzna jesenja sezona vec jednom zavrsi…zvezda toliko igra ocajno da je tesko i gledati i u pauzi remont ekipe sa pravim pojacanjima…

Reply
Estrella Roja дец 4, 2016 at 15:22

I danas bez Babunskog i Vieire u protokolu, imamo izgleda napadače i igrače sredine terena na vrhunskom nivou, po mišljenju Mojkovačkog stratega. Zvezdine utakmice postaju pravo mučenje za gledanje i komentar Ivana da igramo najlošiji fudbal u istoriji nije preteran. Igrali smo loše u Lukićevom mandatu sa Brigelima i Gumama, ali stremimo ka tome da dosegnemo ubrzo tu dekadenciju. Verujem u tzv. grofa da on to može. Simptomatično je da su Fibel i Anđelko bili najbolji igrači, svaki dalji komentar o utakmici i Zvezdi je suvišan.

Reply
Marko дец 4, 2016 at 15:11

Zaista blistava igra naseg tima,napad ubojit kao i obicno,evropska klasa nema sta.Jos u kvalifikacijama za ligu sampiona se videlo da ce ovo biti sezona PREDRAGA SIKIMICA.Danas ga nije hteo gol nije imao srece da ga lopta pogodi u glavu,od sledeceg kola ocekujem da ponovo proradi i da ponovo dobijemo onu leprsavu igru koja nas je krasila dok je gore pomenuti napadac bio u zivotnoj formi…

Reply
MILAN KG дец 4, 2016 at 15:03

necu da ispadne kako ja samo pljujem ali cinjenica je da mi veze nemamo,igru nemamo od kraja prvog dela prosle sezone evidentno je da nam nedostaje Kanga on vuce napred sad moramo da se otarasimo nekih igraca da se pojacamo jel ovako cemo tesko do titule ja vise o evropi i ne mislim mi u evropi ne postojimo vec 10 godina tako da kad nismo za evropu bar da osvajamo titule u ovoj poluprofesionalnoj ligi.

Reply
dusan дец 4, 2016 at 15:01

mi stalno pricamo kako nas KVALITET ne moze da dodje do izrazaja jer protiv nas svi igraju bunker. evo danas drugo poluvreme ljudi igrali potpuno otvoreno mi ne mozemo da odigramo kontre 2-2, 3-3, ne mozemo da zadrzimo loptu u nogama minut, ne mozemo da sutnemo ljudski. ponasamo se kao da su nam u timu i dalje katai, grujic, ugo i ibanjez. istina je da je ovo ODRON od tima koji nema veze sa loptanjem.

Reply
Deki дец 4, 2016 at 14:20

Znači Petkovic operisan od fudbala…. a komentator ladno kaze „da ovaj bez greške“
J**e lud zbunjenog :-

Reply
Goran дец 4, 2016 at 14:17

Andjelko maestro ce opet da ga zavuce 🙂

Reply
Ivan дец 4, 2016 at 14:00

Nikad ama nikad u istoriji Zvezda nije igrala lošiji fudbal nego ove sezone ovo je tragikomicno gledati jad beda uzas ne znam kako bi opisao ovo što nam rade od voljenog kluba.

Reply
Bramko дец 4, 2016 at 15:50

Samo da te pitam kako je igrala Zvezda u prvom mandatu Slavoljuba Muslina,svaka utakmica za gol bolja od protivnika(cak mislim da je 60% bilo 1:0 ).Ovim ne zelim da ti protivurecim da igramoi momentalno lose i nepovezano(sto ne znaci da ce u poslednje 3 utakmice da se popravi na bolje i da nas prijatno,boljom igrom iznenade i vecom rezultatskim pobedama).Meni je u stvari bilo cudno prosle jeseni da smo igrali tako dobro iako je ekipa bila tek oformljena( i to opet ne na veme) jer a skoro 40 godina koliko pratim Zvezdu nesecam se (ili bar i doslovno na prste jedne ruke da nabrojim) koliko je puta Zezda igrala jesenji Deo tako dobro posle formiranja tima ( i tada je bila jesenji sampion ali od 19 titule tada ja mislim da je samo 7 puta i bila jesenji sampion).Znam da smo svi mi nervozni ovim igrama ali ajd da sacuvamo jos malo razum pa da vidimo sta ce da isadne(prosle sezone je islo i vacanje dugova i pravljenje tima ai svi znamo da jr to veoma veoma tesko.Ajd da pobedimo ove ostale 3 utakmice ove polusezone a da vidimo sta ce da se desava u prelaznom roku i onda da sudimo i prosudimo.

Reply
Ivan дец 4, 2016 at 16:08

Poštovani Bramko meni kao navijaču preko 40 god ne znače ovakve pobede i Titule ama baš ništa gospodine mislio sam da ovo neću nikad napisat naravno zbog groblja ali protiv lucanaca sa 10 igrača sudija nas spasava sa nepostojećim ofsajdom idemo dalje budi realan baš me sramota i ono danas rukom čist penal sudija se ne oglašava naravno da me sramota velika ipak smo mi bivši prvaci Evrope i Sveta ovo je mučno gledati brate ?????

Reply
aleksandar дец 4, 2016 at 18:05

Ono nije bio penal, zaista cudno da navijas 40 god a ne znas sta je penal a sta ne. Ruka uz telo,plus napucana lopta, i nije naperno igrao rukom.

Reply
Ivan дец 4, 2016 at 18:59

Aleksandre nemoj mi molim te o pravilima fudbalske igre pričati ono je čist penal ja gledam realno stvari opet reko nisam ja kao navijaci komšije sve teorije zavere vucic cia bia ali neću pisati i kako tebe i vama jučerašnji m navijačima odgovara nit je bila ruka uz tijelo penal kao suza čist

aleksandar дец 4, 2016 at 19:48

Ruka mu je bila u prirodnom polozaju, ono se ne svira ni u jednoj ligi na svetu, a ti ostrasceni glodarcicu jadan si kad si ovde dosao da se predstavljas kao „realan“ plakacete jos dugo jer titula ostaje kod nas! GAZI ZVEZDO neka kmece jer ih mnogo boli a i tek ce!

Deki дец 4, 2016 at 13:34

Jad i beda… i pitam se moze li jedan, JEDAN centaršut da ide na penal, na drugu… ovo je smešno, a tužno..

Reply
Deda дец 4, 2016 at 12:39

Kad igra (se) Sikimic, nema sta da brinemo, bice sranje od fudbala

Reply
Sofro дец 4, 2016 at 12:41

Samo da dobijemo a sranje od fudbala gledamo vec odavno.

Reply
Goran дец 4, 2016 at 14:36

Druze slazem se da nije ono sto treba Zvezdi+mator je,ali on se i ovako mator trudi,trci,daje mnogo vise nego neki mladji manekeni a i dao je dosta vaznih golova ove sezone…Ja bi isto stavio nekog drugog umesto njega ali nazalost pola tima nam je povredjeno…Nadamo se da ce nekako da odrade ova 3-4 preostala kola i osvoje maksimalne bodove a onda uz nekoliko pojacanja i pruzanje sanse Ilicu,Babunskom,Micelu,Milosevicu,Vucicevicu itd da bude bolje posle priprema i da se osvoji titula,na leto jos nekoliko pojacanja+mladi igraci pa sta nam Bog da…

Reply

Leave a Comment