Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Сви смо били један тим

Утакмица 10. кола Евролиге између кошаркаша Црвене звезде мтс и Жалгириса протекла у знаку Евролигине „One Team“ недеље. Гости су били спортисти Специјалне Олимпијаде Србије који су том приликом добили пригодне поклоне од Звездиног партнера МТС-а.

Велико финале недеље која је започела тренингом који су у дворани „Баскет Ленд“ одрадили чланови Специјалне Олимпијаде Србије уз помоћ Луке Митровића и кошаркашица ЖКК Црвена звезда, догодило се у петак. Наиме, утакмица 10. кола Евролиге између кошаркаша Црвене звезде мтс и Жалгириса протекла је у знаку Евролигине „One Team“ недеље.

Посебни гости били су спортисти Специјалне Олимпијаде Србије. Они су нашли на терену приликом интонирања Евролигине химне заједно са играчима оба тима. Уследила је додела дресова од стране првотимца Жалгириса Антанаса Кавалиаускаса и капитена Звезде Луке Митровића.

Међутим, то није било све. На полувремену меча, „баскетара“ се и даље чула под сводовима дворане „Александар Николић“. Спортисти Специјалне Олимпијаде Србије су тада одрадили тренинг и побрали бројне аплаузе пуне хале. Поред овација са трибина, награде су стигле и од Звездиног партнера МТС-а који је спортистима Специјалне Олимпијаде уручио пригодне поклоне.

Одушевљење чланова Специјалне Олимпијаде Србије било је више него очигледно, а то је највећа награда за целу успешну организацију. Ове недеље смо сви били један тим!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment