Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Црвено-бела серија се наставља, Звезда савладала и Мораву

Рукометаши Црвене звезде савладали су Мораву из Велике Плане у 13.колу Суперлиге, у Шумицама, 33:25 (12:9). Најефикаснији су били Шотић, Матичић, Д.Бабић и Кљајић са по 5 голова.

Наставили су победнички низ црвено-бели на крилима одличне атмосфере из среде коју су креирала Звездина деца. Ненад Перуничић није могао да рачуна на повређеног Александра Павловића, али се у тим вратио Милан Ћоровић.

На самом почетку утакмице видели смо чврсту игру, јаке одбране, први гол је постигнут тек у 7.минуту, када су повели гости, а до 10.минута смо видели још два гола. Звезда је преузела вођство у 15.минуту и у серијама, после добре одбране, стекла предност на полувремену, 12:9. Проблем је био јак ударац у колено који је задобио Иван Мошић, средином полувремена и није могао да настави меч.

Победник је решен већ до средине другог полувремена. Црвено-бели су повећавали предност, постизали голове у контри, а разлика је могла да буде и убедљивија. На крају, још један изданак Звездине школе, Димитрије Столић, се уписује у стрелце, а Михајловић поставља коначан резултат, 33:25.

Четири играча са по 5 голова у Звезди – Шотић, Матичић, Дејан Бабић и Кљајић. Бугариновић је са 6 голова био најефикаснији у Морави и на мечу.

Већ у среду игра се претпоследње коло пред зимску паузу, а Звезда гостују Спартаку у Суботици.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – МОРАВА 33:25 (12:9)

Београд. Дворана: „Шумице“. Гледалаца: 150. Судије: Ковач (Косовска Митровица) и Миросављевић (Звечан). Седмерци: Црвена звезда 1(2), Морава 2(3). Искључења: Црвена звезда 12, Морава 8 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шотић 5, Мошић, Ћоровић 1, Продановић 2, Андрејевић 3, Гачевић, Љубојевић, Љубеновић, Столић 1, Шћепановић 3, Златановић, Матичић 5 (1), Д. Бабић 5, Кљајић 5, Леовац, А. Бабић 3.

МОРАВА: Јелић, Трпковић, Војиновић 1, Ђурковић 4, Ракић, Јокић 3, Крстић, Бугариновић 6, Белић, Лазовић, Матић, Марјановић, Бојковић 1, Аврамовић 5, Михајловић 5.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment