Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бесплатно на Раднички!

ФК Црвена звезда ће отворити капије свог стадиона у последњој утакмици на свом стадиону ове календарске године против Радничког из Ниша у суботу од 18 часова.

Ускоро ћемо иза себе оставити годину у којој је Црвена звезда освојила још једну шампионску титулу. Годину у којој је наш клуб био најефикаснија екипа у Србији. Оставићемо иза себе годину у којој је виђено мноштво лепих потеза, атрактивних голова, серијâ победа.

Последња утакмица у 2016. години која ће бити играна на стадиону „Рајко Митић“ биће дуел између шампиона Србије Црвене звезде и Радничког из Ниша. Уједно, ово ће бити и утакмица на којој ће Црвена звезда прославити јесењу титулу. Управо из ових разлога, одлучено је да 10. децембра капије нашег стадиона буду отворене за све навијаче, како би поздравили фудбалере који су изнели највећи терет ове јесени, а пред тромесечну паузу током којих неће бити утакмица на највећем српском стадиону.

Претходне године је такође у последњој јесењој утакмици на Маракани био бесплатан улаз, и овај сада већ традиционални гест клуба допринеће још бољој атмосфери на стадиону пред одлазак на зимску паузу.

Видимо се на Маракани!

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

Stari Zvezdaš Lune дец 6, 2016 at 10:57

У домаћим оквирима Звезда је апсолутни лидер у свему. Прваци СЛ, јесењи шампиони, највише бодова, највише голова дато, најбоље играче (Катаи, Доналд), најбољу и најбројнију публику…У току паузе довести неколико добрих појачања. Некима се захвалити. Сикимић је дао највише голова и зато треба да игра и у пролећном делу на истом месту у стартној постави.

Reply
dejo дец 5, 2016 at 23:05

Znam da je dao gol Andjelkovic na zadnjem mecu iz slobodnog udarca al isto tako mislim da na njegovu poziciju treba da igra Milosevic lijevog beka da mu se pruzi prilika protiv Niskog Radnickog a na mjestu napadaca isto tako Ilicu

Reply
momons дец 5, 2016 at 22:39

Petar Bojic,Aleksandar Lutovac,Nikola Maras,Marko Gobeljic,
Srdjan Vujaklija,Nemanja Milic,Marko Mrkic,Dejan Meleg…. in

Phibel,Mouche,Orlandic,Vieira,Petkovic,Kahriman,Avramovski,Stefan ILic ? ,Stefan Milosevic ? , Sikimic ? … out

Pa da se nadamo necemu na prolece..

Reply
aleksandar дец 5, 2016 at 21:41

Gde je onaj majstor sto je juce pisao ovde da je ono bio cist penal za vozdovac? eno i ona dva grobara sa arene kazu da nije penal. Dokle idu mozgovi glodarski to je neverovatno,da dodje ovde i pise da je cist penal i jos kaze navija za zvezdu 40 god.

Reply

Leave a Comment