Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеРукомет

Неочекиван пораз рукометаша

Рукометаши Црвене звезде поражени су у Суботици, од Спартака 29:26 (14:11). Најефикаснији је био Иван Мошић са 6 голова.

Други пораз у шампионату Црвене звезде, Спартак је остао несавладан на свом паркету. Боље су ушли у меч домаћини, отворили утакмицу серијом 4:1. Црвено-бели су се консолидовали, стигли минус средином првог полувремена, али поново је дошао Спартак до предности од три гола и отишао истом и на одмор, 14:11.

Први гол у другом полувремену постиже Спартак за 15:11, што буди Звезду, која се поново изборила за повратак у меч, али су Суботичани након 10 минута игре, у 42.минуту, дошли до 20:16 и одржавали предност до краја меча. Лошу селекцију шута је имала Црвена звезда на овом мечу, није био дан за изабранике Ненада Перуничића, што су мотивисани и расположени домаћини искористили.

Мошић је са 6 голова предводио Звезду, 5 је постигао капитен Дејан Бабић. На утакмици и у Спартаку најефикаснији је био Потпара са 8 голова.

У последњој утакмици ове године у Суперлиги, Црвена звезда игра против Металопластике у Шумицама, у уторак, уз директан тв пренос.

Спартак Војпут – Црвена звезда 29:26 (14:11)

Суботица,“Дудова шума“. Гледалаца: 450. Судије: Златан Савић и Никола Радуловић. Седмерци: Спартак Војпут 5 (5), Црвена звезда 2 (0). Искључења: Спартак Војпут 10, Црвена звезда 12 минута.

СПАРТАК ВОЈПУТ: Косовић, Којадиновић, Бојанић, Ђекић 2, Радовић 2, Перовић, Стевановић 2, Потпара 8, Медић 1, Делибашић, Петровић, Ристић, Жупањац 6, Јелић 4, Ракоција 4, Абаџић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шотић 3, Павловић, Мошић 6, Ћоровић 3, Продановић 2, Андрејевић, Гачевић, Љубојевић, Љубеновић, Шћепановић 4, Златановић, Матичић, Д. Бабић 5, Кљајић 2, Леовац, А. Бабић 1.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment